Bentley Bentayga Speed – Ελίτ ανησυχίες

Bentley Bentayga Speed – Ελίτ ανησυχίες

Η βρετανική φίρμα «πειράζει» την ισχυρότερη και μια από τις πιο exclusive εκδόσεις της Bentayga, επιζητώντας προφανώς κάτι ακόμα παραπάνω από το επιβλητικό της SUV.

Φωτογραφίες: Automedia

To SUV των Βρετανών υποδέχτηκε σχετικά προσφάτως την ανανεωμένη εκδοχή του, ωστόσο, βάσει μιας νέας σειράς εικόνων του από το Nurburgring, προφανώς η Bentley ετοιμάζει κάτι ακόμα μιας και εξίσου προφανώς οι εταιρείες δεν συνηθίζουν να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης χωρίς λόγο. 

Τα επιμέρους χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ακαμουφλάριστου δοκιμαστικού πρωτότυπου προδίδουν ότι πρόκειται για την έκδοση Speed στο εξοπλιστικό επίπεδο Blackline όπως προκύπτει από την απουσία χρωμίου στις εξωτερικές της επιφάνειες. Μοναδική διαφορά από την συγκεκριμένη έκδοση, οι τροχοί οι οποίοι δεν ανήκουν στο συγκεκριμένο πακέτο καθώς δεν διαθέτουν το σκούρο φινίρισμα. 

Το μυστήριο του συγκεκριμένου δοκιμαστικού πρωτότυπου γίνεται ακόμα εντονότερο με μια προσεκτική παρατήρηση στο πίσω τμήμα όπου, αντί των συνήθων οβάλ απολήξεων, παρεπιδημεί μια τετράδα από τριγωνικού σχήματος εξατμίσεων. Οι διαφορές συνεχίζουν και στον αεροδυναμικό διαχύτη που παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα.

Επίσης, η συγκεκριμένη Bentayga Speed Blackline δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στην άσφαλτο της «Πράσινης Κόλασης», προδίδοντας ότι διαθέτει και μια ανασχεδιασμένη ανάρτηση. 

Με τα παραπάνω δεδομένα, το πιθανότερο είναι ότι η Bentley ετοιμάζει κάτι ακόμα για την συγκεκριμένη έκδοση της Bentayga η οποία δεν αποκλείεται να αποκτήσει μια πιο σπορ και exclusive έκδοση κρίνοντας από τον συνδυασμό χαμηλωμένης ανάρτησης και του πακέτου Blackline.

Μένει να αποδειχθεί αν η διαδικασία επιφυλάσσει και κάτι περισσότερο για τις υπόλοιπες πτυχές της έκδοσης η οποία υπενθυμίζεται ότι επωφελείται από τον θηριώδη W12 των 6,0 λίτρων που εξασφαλίζει ισχύ 635 ίππων και 900 Nm ροπής και ταυτόχρονα την δυνατότητα για την συγκεκριμένη έκδοση να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ