VW ID.5 GTX – Τελευταία παράσταση

VW ID.5 GTX – Τελευταία παράσταση

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι δοκιμές εξέλιξης του ηλεκτρικού coupe SUV που θα αναλάβει τον –προσωρινό- ρόλο του επικεφαλής της γκάμας των ηλεκτρικών VW.

H γερμανική φίρμα προετοιμάζει την επόμενη προσθήκη για την ηλεκτρική γκάμα της με την μορφή του ID.5 GTX δηλαδή, για όσους δεν έχουν ακόμα εξοικειωθεί με την EV γκάμα της VW, την ισχυρότερη παραλλαγή του ID.5 το οποίο με τη σειρά του αποτελεί την coupe-SUV παραλλαγή του ID.4. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ID.5 GTX έχουν προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου και μέχρι τότε το γερμανικό μοντέλο, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να γράφει γύρους στο Nurburgring, τελειοποιώντας προφανώς τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την πρεμιέρα του. 

Διατηρώντας την ίδια σιλουέτα με το ID.5, η GTX έκδοση αναμένεται να έχει κάποιες σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις που θα προδίδουν την επιπλέον ισχύ του στα πρότυπα των λεπτομερειών του ID.4 GTX. Δεν αναμένονται αλλαγές στο εσωτερικό όπου θα εξακολουθεί να παρεπιδημεί μια μικρή οθόνη πίσω από το τιμόνι για τις ενδείξεις του πίνακα οργάνων και μια μεγαλύτερη στο κέντρο για το infotainment. Χαμηλότερα θα βρίσκονται οι γνωστές επιφάνειες αφής για τη διαχείριση των περιφερειακών συστημάτων. 

Στην αθέατη πλευρά του αναμένεται να βρεθεί το ίδιο κινητήριο σύνολο που εφοδιάζει το ID.4 GTX κάτι που μεταφράζεται στην παρουσία δύο ηλεκτροκινητήρων, έναν για κάθε άξονα, που θα εξασφαλίζουν τετρακίνηση και συνδυαστική ισχύ 299 ίππων.

Οι κινητήρες θα τροφοδοτούνται από μπαταρία 77 kWh η οποία αναμένεται να προσφέρει αυτονομία περίπου 460 χλμ. λόγω του μεγαλύτερου βάρους σε σχέση με το ID.4 GTX.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ