Bentley Bentayga Outdoor Pursuits – Kυνηγετική περίοδος…

Bentley Bentayga Outdoor Pursuits – Kυνηγετική περίοδος…

Ο εσωτερικός οίκος «ειδικών αποστολών» της βρετανικής φίρμας, δημιουργεί για το πολυτελές SUV μια ειδική έκδοση σε τρεις παραλλαγές με έμπνευση χαρακτηριστικές σκηνές από τις ασχολίες των Βρετανών στην ύπαιθρο

O οίκος Mulliner ανέλαβε να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση της Bentaya σε τρεις παραλλαγές οι οποίες θα κατασκευαστούν σε ελάχιστα αντίτυπα και αντλούν έμπνευση από τις αγαπημένες ενασχολήσεις των Βρετανών όταν πρόκειται για δραστηριότητες εκτός των τειχών. 

Για την ακρίβεια, η Bentayga Outdoor Pursuits θα παραχθεί σε μόλις 11 αντίτυπα. Σύμφωνα με τις συστάσεις, οι λεπτομέρειες της έκδοσης δια χειρός Mulliner είναι ειδικά σχεδιασμένες προς τέρψη όσων επιδίδονται στο ψάρεμα, την ιππασία ή το παραδοσιακό βρετανικό κυνήγι αλεπούς, συνοδεία σκύλων. 

Για την περίσταση ο βρετανικός οίκος δημιούργησε τρεις νέες αποχρώσεις, Havana, Cumbrian Green και Magnetic καθώς και νέου σχεδιασμού ζάντες με χρωματισμούς που να ταιριάζουν τα νέα χρώματα του αμαξώματος. 

Η πλειονότητα των αλλαγών εστιάζει στο εσωτερικό καθώς κάθε αντίτυπο θα φέρει μια παράσταση εμπνευσμένη από την φύση, κεντημένη χειροποίητα στις πλάτες των καθισμάτων καθώς και ένθετα μοτίβα από χρώμιο στο ταμπλό που θα απεικονίζουν  σκηνές από ψάρεμα, κυνήγι ή οτιδήποτε άλλο επιλέξουν οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες τους.

Το παζλ συμπληρώνουν νέες επενδύσεις από μαλλί που εναλλάσσεται από μοτίβα τουίντ στα εσωτερικά των θυρών, στις νέες θήκες στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων, στις νέες χειρολαβές καθώς και στο πάνω μέρος του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Σε αντίστοιχο ύφος υπακούν και οι ξύλινες επενδύσεις ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένα φλασκί με τα σήματα της Bentley και της έκδοσης. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ