Mercedes-AMG C 43 – Προοίμιο επιδόσεων

Mercedes-AMG C 43 – Προοίμιο επιδόσεων

Ο «χορός» των εκδόσεων AMG για την νέα C-Class αναμένεται να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την C 43 να κάνει την αρχή

Φωτογραφίες: Automedia

H εισαγωγική έκδοση της C-Class στο σύμπαν της AMG, διανύει τα τελευταία της χιλιόμετρα εξέλιξης πριν την άφιξή της η οποία αναμένεται το 2022.

Το ελαφρύ καμουφλάζ που αφήνει να διαφανεί η γρίλια Panamericana και οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα οι οποίες δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για την ταυτότητα της έκδοσης που επιπλέον διαθέτει μια μικρότερη απόσταση από το έδαφος χάρη στην πιο «επιθετική» διαμόρφωση της ανάρτησης.

Αδιάψευστο επίσης στοιχείο για την υπογραφή AMG αποτελεί η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης καθώς και το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης που διακρίνεται πίσω από τους τροχούς. Στις διαφορές της με τις συμβατικές εκδόσεις της C-Class συγκαταλέγεται επίσης και το spoiler στην κορυφή του πορτ μπαγκάζ. 

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, η «βασική» AMG έκδοση αναμένεται να αξιοποιήσει τετρακύλινδρο μοτέρ βενζίνης ο οποίος στην A 45 AMG αποδίδει 421 ίππους και ενδεχομένως στην περίπτωση της C 43 να αποκτήσει λίγους ακόμα. 

Με δεδομένη την διακριτική παρουσία καμουφλάζ, η C 43 δεν πρόκειται καθυστερήσει περισσότερο με την πρεμιέρα της να πραγματοποιείται τους πρώτους μήνες του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ