Jeep Renegade – Ανανέωση σε ρυθμούς… σάμπα

Jeep Renegade – Ανανέωση σε ρυθμούς… σάμπα

Η αμερικανική φίρμα αποκάλυψε τη νοτιοαμερικανική εκδοχή του ανανεωμένου Renegade δίνοντας μια πρώτη γεύση από τις αλλαγές που προδιαγράφονται και για την ευρωπαϊκή εκδοχή του

H ανανεωμένη εκδοχή του Renegade ξεκινά την εμπορική της πορεία από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και τη Βραζιλία δίνοντας μια ιδέα για τις αλλαγές που δρομολογούνται και για την ευρωπαϊκή εκδοχή του η οποία αναμένεται εντός του έτους.

Οι εικόνες από την Jeep Βραζιλίας δεν αποτυπώνουν ριζικές αλλαγές στην σχεδίαση με εξαίρεση ορισμένες λεπτομέρειες.

Στην όψη του ξεχωρίζει ένας νέος προφυλακτήρας ενώ τα προστατευτικά πλαστικά δείχνουν να έχουν ενισχυθεί αποκτώντας κάποιες γκρι λεπτομέρειες. Οι δείκτες αλλαγής πορείας εντάσσονται με διαφορετικό και πιο «αδιόρατο» τρόπο στο αμάξωμα ενώ νέα είναι και η γρίλια η οποία είναι πιο στενή, με τα χαρακτηριστικά κάθετα στοιχεία να επεκτείνονται κατά κάποιο τρόπο και στο αμάξωμα.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας που επίσης υπακούει στη διχρωμία γκρι/μαύρου ενώ νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν το νέο τιμόνι το οποίο συνδυάζεται με ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το infotainment φιλοξενείται στην ίδια οθόνη των 8,4 ιντσών αν και επωφελείται από βελτιωμένο λογισμικό. Τα υπόλοιπα στοιχεία του εσωτερικού δείχνουν ίδια με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του με εξαίρεση την προσθήκη μιας θύρας USB-C αλλά και τις δεδομένα νέες επιλογές που θα υπάρξουν στις επενδύσεις.

Σε επίπεδο κινητήρων, η μεγαλύτερη αλλαγή έγκειται στην αντικατάσταση του κινητήρα των 1,3 λίτρων από έναν νέο ίδιας χωρητικότητας Turboflex και ισχύος 190 ίππων ο οποίος όμως θα είναι αποδοτικότερος. Την γκάμα συμπληρώνουν σύνολα βενζίνης με χωρητικότητα 1,0 και 1,3 λίτρων με ισχύ από 120 έως 180 ίππους καθώς και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις 4xe σε δύο διαφορετικές εκδοχές ισχύος 190 και 240 ίππων. Βέβαια στην Ευρώπη θα υπάρξουν και diesel κινητήρες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν βελτιώσεις και σε όρους αποδοτικότητας «εφ΄όλης της ύλης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ