Κλείσιμο
Con-Troll: Μπουμ...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αudi A1 Allstreet: Νέο όνομα, περιπετειώδεις συνήθειες

Αudi A1 Allstreet: Νέο όνομα, περιπετειώδεις συνήθειες | to10.gr
26/05/2022 23:07

H γερμανική φίρμα αποφάσισε να μετονομάσει την πιο περιπετειώδη έκφραση του μικρότερου μοντέλου της

Πριν περίπου μια τριετία, η γερμανική φίρμα αποφάσισε να συμπληρώσει την γκάμα του μικρότερου μοντέλου της με μια περιπετειώδους έμπνευσης έκδοση με αισθητικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε crossover και τα διακριτικά Citycarver.

Για λόγους που δεν διευκρινίζονται αλλά προφανώς έχουν να κάνουν με την καλύτερη διείσδυση του μοντέλου στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού η Audi αποφάσισε να μετονομάσει την επίμαχη έκδοση σε Allstreet με άμεση εφαρμογή. Η τελευταία είναι τόσο άμεση που ήδη αν αναζητήσει κανείς το μοντέλο στην γερμανική ιστοσελίδα της Audi η αλλαγή έχει ήδη επέλθει.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού και η τιμή της έκδοσης που ξεκινά από τα 25.949 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι Audi A1 Allstreet θα εξακολουθεί να διατίθεται, αναλόγως την αγορά, με τρικύλινδρους turbo κινητήρες 1,0 λίτρου και τετρακύλινδρους 1,5 λίτρου προσφέροντας ισχύ από 95 έως 150 ίππους και την κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς με τη συνδρομή ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή αυτόματου για τις ισχυρότερες παραλλαγές των δύο μοτέρ.

Σε κάθε περίπτωση με δεδομένη το νέο σχεδιασμό του VW Group για την Αudi, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τους Γερμανούς τόσο το Α1 όσο και το Q2 θα εκλείψουν από την γκάμα καθώς η φίρμα με το έμβλημα των τεσσάρων κύκλων θέλει να δώσει έμφαση στις μεγαλύτερες κατηγορίες και στην ηλεκτροκίνηση κάτι που σημαίνει ότι όσοι το επιθυμούν έχουν λίγα χρόνια ακόμα για να αποκτήσουν το μικρότερο Audi.

MUST READ

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
arrow-back

Κοινοποίηση: Αudi A1 Allstreet: Νέο όνομα, περιπετειώδεις συνήθειες