Citroen C3 Aircross Rip Curl: Kυματομορφές…

Citroen C3 Aircross Rip Curl: Kυματομορφές…

H γαλλική φίρμα παρουσιάζει, αρχικά για τη βρετανική αγορά μια ειδική έκδοση του Citroen C3 Αircross η οποία αποτελεί καρπό συνεργασίας με την Rip Curl και απευθύνεται στους λάτρεις του surf

H Citroen συμπράττει εκ νέου με την αυστραλιανή φίρμα αθλητικών ειδών με την ειδίκευση στα… κύματα παρουσιάζοντας μια άκρως καλοκαιρινή έκδοση του C3 Aircross. 

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες εκδόσεις υπήρξαν στο παρελθόν και για το C4 Cactus το 2016 αλλά και για το Berlingo το 2020.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται λοιπόν με το C3 Aircross το οποίο, υιοθετεί μια σειρά σχεδιαστικών χαρακτηριστικών που αναλαμβάνουν να το διαχωρίσουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις του.

Στα νέα στοιχεία συγκαταλέγονται οι χαρακτηριστικές ζάντες Origami των 17 ιντσών με το μαύρο φινίρισμα, οι λεπτομέρειες σε «ανοδιωμένο» μπλε, όπως το ονομάζει η γαλλική φίρμα, στα προστατευτικά και στου καθρέφτες ενώ φυσικά δεν λείπουν τα λογότυπα της Rip Curl. 

Αντιστοίχως, το εσωτερικό μιμείται τους ίδιους χρωματισμούς με τις επενδύσεις στα Advanced Comfort καθίσματα, τους αεραγωγούς και την κεντρική κονσόλα να εντάσσουν στοιχεία σε αυτή την ιριδίζουσα γαλάζια απόχρωση. 

Από μια αντίστοιχου προσανατολισμού έκδοση δεν θα μπορούσε να λείπει ως εξοπλιστικό στοιχείο η γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή η οποία συνδυάζεται με ηλεκτρικό σκιάδιο ενώ την εξοπλιστική εικόνα συμπληρώνουν το έγχρωμο head-up display και το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα. Επίσης οι δυνητικοί ιδιοκτήτες της μπορούν να επιλέξουν το ευφυές σύστημα ενίσχυσης της πρόσφυσης Advanced Grip Control σε συνδυασμό με λειτουργία υποβοήθησης κατάβασης, μια προσθήκη ιδιαίτερα χρήσιμη όταν πρόκειται για surfers και παραλίες. 

Αυτό που θα πρέπει να προσθέσουν οι δυνητικοί ιδιοκτήτες του δυστυχώς είναι η… σανίδα του surf. 

Όπως και οι μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του μοντέλου, η Rip Curl θα είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες βενζίνης και diesel των 1,2 και 1,5 λίτρων με ισχύ από 110 έως 130 ίππους και σε συνδυασμό με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων αναλόγως την έκδοση. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ