Hyundai i30 N Drive-Ν Ltd: Συλλεκτικά σπορ

Hyundai i30 N Drive-Ν Ltd: Συλλεκτικά σπορ

Η κορεατική φίρμα παρουσίασε μια ειδική, περιορισμένη έκδοση του i30 N η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 800 αντίτυπα και τιμά την νεοφυή παράδοση του N division με μια σειρά ιδιαίτερων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών

H Hyundai αποκαλύπτει μια νέα ειδική έκδοση για το δημοφιλές hot-hatch της η οποία έχει σχεδιαστεί για να αποτελέσει την κορυφαία έκφραση του i30 N έχοντας παράλληλα και συλλεκτικό χαρακτήρα μιας και θα κατασκευαστεί σε μόλις 800 αντίτυπα.

Οι βελτιώσεις εστιάζουν στην σχεδίαση και έχουν υλοποιηθεί με το σκεπτικό η νέα έκδοση να κάνει ακόμα πιο ορατό το σπορ προσανατολισμό και την δυναμική ταυτότητα του i30N. Με αυτή τη λογική το i30 N Drive-Ν Limited όπως ονομάζεται η νέα έκδοση εφοδιάζεται με σφυρήλατους τροχούς 19 ιντσών με ματ φινίρισμα στο χρώμα του χαλκού. 

Τα διακριτικά της Hyundai δεν ξεχωρίζουν πλέον από το αμάξωμα καθώς υιοθετούν σκούρα γραμματοσειρά ενώ την εικόνα συμπληρώνουν αγωνιστικής έμπνευσης αυτοκόλλητα που κοσμούν τα πλευρά, το μπροστινό και το πίσω τμήμα.

Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις λευκού Pearl και μαύρου Phanton Black Pearl και την ειδικά σχεδιασμένη για την περίσταση της έκδοσης Serenity White Pearl. 

Aπό τις σχεδιαστικές βελτιώσεις δεν έχει εξαιρεθεί το εσωτερικό με κυρίαρχη την πλακέτα στο ταμπλό που φιλοξενεί τον αύξοντα αριθμό κάθε ενός από τα 800 αντίτυπα που θα κατασκευαστούν και την αντικατάσταση των επενδύσεων από Alcantara με κόκκινες ραφές που ντύνει επίσης το τιμόνι, το υποβραχιόνιο, τον επιλογέα σχέσεων και το χειρόφρενο. Την εικόνα συμπληρώνουν πατάκια που φέρουν το λογότυπο της έκδοσης. 

Παρά το γεγονός ότι οι αλλαγές εστιάζουν στην αιχμηρότερη σχεδίαση, η νέα έκδοση επωφελείται και από επιπλέον εξοπλισμό ασφαλείας ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σύστημα επιτήρησης και αποτροπής ατυχημάτων για τα τυφλά σημεία, αποφυγής σύγκρουσης κατά την οπισθοπορεία και υποβοήθησης ασφαλούς εξόδου. 

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, η έκδοση εφοδιάζεται με τον γνώριμο δίλιτρο T-GDi των 276 ίππων και 392 Nm ροπής σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων. Από την εξίσωση δεν λείπει φυσικά η δυνατότητα επιλογής προγραμμάτων οδήγησης και παραμετροποίησης N Power, N Grin και N Track.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ