DS7 Crossback: Βελτιώσεις σε plug-in υβριδικό τόνο

DS7 Crossback: Βελτιώσεις σε plug-in υβριδικό τόνο

H DS προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του κορυφαίου SUV της το οποίο θα επωφεληθεί από στοχευμένες αλλαγές στην αισθητική και τον εξοπλισμό του αλλά και σημαντικές βελτιώσεις σε επίπεδο υβριδικής τεχνολογίας

Το DS7 πρωτοεμφανίστηκε στην έκθεση της Γενεύης του 2017 κάτι που σημαίνει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανανεωθεί, όπως αποδεικνύουν άλλωστε και οι πρώτες λήψεις του ως δοκιμαστικό πρωτότυπο με φόντο τη γαλλική ύπαιθρο.

Μια προσεκτική παρατήρηση στις ελαφρώς καμουφλαρισμένες επιφάνειές του, αποτυπώνει την ανασχεδιασμένη γρίλια που ενσωματώνει νέες λεπτομέρειες από χρώμιο. Επίσης στην όψη του διακρίνεται ένας νέο αεροδυναμικό βοήθημα που ενσωματώνεται στον προφυλακτήρα ενώ τις αλλαγές αναμένεται να συμπληρώσουν τα ανανεωμένα γραφικά στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων.

Στο πίσω τμήμα, το καμουφλάζ είναι πιο επιμελές ιδίως σε ό,τι αφορά την περιοχή των φωτιστικών σωμάτων κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται να αναθεωρήσουν τον σχεδιασμό τους. Προς το παρόν δεν ισχύει το ίδιο για τον προφυλακτήρα που εξακολουθεί να ενσωματώνει τον γνώριμο αεροδυναμικό διαχύτη και τις απολήξεις της εξάτμισης χωρίς αλλαγές.

Στο ίδιο σκεπτικό θα υπακούσει και το εσωτερικό καθώς, τουλάχιστον στις πρώτες εικόνες του δεν εμφανίζει σημαντικές αλλαγές τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, αν και δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι βελτιώσεις σε ό,τι αφορά την λειτουργία και τις δυνατότητες του infotainment. 

Οι σημαντικότερες αλλαγές αναμένεται ωστόσο να προέλθουν από την αθέατη πλευρά του επιβλητικού crossover και συγκεκριμένα από την plug-in υβριδική  έκδοση Ε-Τense. Σύμφωνα με πληροφορίες, η DS αναμένεται να προβεί σε σημαντικές βελτιώσεις στο κινητήριο σύνολο με στόχο την επιπλέον ισχύ η οποία θα ξεπεράσει τους 360 ίππους. Επίσης, αναμένεται να αξιοποιηθεί μια μεγαλύτερη μπαταρία η οποία θα προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα σε όρους ηλεκτρικής αυτονομίας.

Την ανανεωμένη εικόνα θα συμπληρώσουν σημαντικές προσθήκες σε ό,τι αφορά τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης τα οποία θα επιχειρήσουν να στοιχειοθετήσουν το φλερτ της φίρμας με τα premium με πιο εμπεριστατωμένο τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ