Κλείδωσε για τον Οκτώβριο η πρεμιέρα της BMW M2

Κλείδωσε για τον Οκτώβριο η πρεμιέρα της BMW M2

Η βαυαρική φίρμα επιβεβαίωσε την αποκάλυψη της νέας και πανίσχυρης Μ2 τον προσεχή Οκτώβριο με την προοπτική να διατεθεί από τις αρχές του 2023

Η BMW κηρύσσει τη διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την αποκάλυψη της νέας και, σύμφωνα με τις συστάσεις, ικανότερης από ποτέ Μ2 κλειδώνοντας την πρεμιέρα της για τον προσεχή Οκτώβριο.

Πλην από τα όσα ενσαρκώνει ως σημείο εισόδου στο σύμπαν των M, η νέα Μ2 είναι σημαντική για ακόμα δύο λόγους.

O πρώτος είναι ότι αφενός θα αποτελέσει το σημαντικότερο Μ μοντέλο που η BMW σχεδιάζει για την φετινή επετειακή χρονιά για το τμήμα Μ που φέτος συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής και ο δεύτερος και σημαντικότερος, είναι ότι η νέα Μ2 θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία απόκτησης μιας Μ έκδοσης με παραδοσιακό κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Εν προκειμένω θα πρόκειται για τον ίδιο κινητήρα που εφοδιάζει την Μ4 αν και στην περίπτωση της Μ2 ο εξακύλινδρος κινητήρας των 3,0 λίτρων αναμένεται να παρέχει ισχύ μικρότερη των 480 ίππων προκειμένου να μην υπάρχει αλληλοκάλυψη με την Μ4.

Εκτός από τον διόλου ευκαταφρόνητης ισχύος κινητήρα, η νέα Μ2 θα υιοθετήσει αυξημένα μετατρόχια, ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ ενώ με βάση τις τελευταίες πληροφορίες θα διαθέτει διαφορετικού διαμετρήματος ελαστικά για τον μπροστινό και τον πίσω άξονα στα πρότυπα της Μ4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ