To Citroen My Ami Buggy ως συλλεκτική έκδοση παραγωγής

To Citroen My Ami Buggy ως συλλεκτική έκδοση παραγωγής

H γαλλική φίρμα αποφάσισε να οδηγήσει στην παραγωγή την ιδιαζόντως περιπετειώδη παραλλαγή του Ami που προδιαγράφεται συλλεκτική καθώς θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 αντίτυπα

Στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς η Citroen αποφάσισε να «παίξει» με το σχεδιασμό του ηλεκτρικού Ami, παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη έκδοση με επιρροές από τα οχήματα buggy.

Όπως ανακοίνωσε η γαλλική φίρμα πλέον σχεδιάζει να οδηγήσει στην παραγωγή το ιδιότυπο Ami αν και σε μια περιορισμένη έκδοση μόλις 50 αντιτύπων που θα διατεθoύν online. 

H έκδοση παραγωγής υιοθετεί την ίδια λαδί απόχρωση αμαξώματος με τις κίτρινες λεπτομέρειες του πρωτοτύπου ενώ την εικόνα της συμπληρώνουν τροχοί στο χρώμα του χαλκού. Μια βασική διαφορά είναι ότι σε αντίθεση με το concept που στερούνταν παντελώς τις πόρτες, η έκδοση παραγωγής διαθέτει ένα σετ σωληνωτών θυρών.

Επίσης, το My Ami Buggy διατηρεί τον cabrio χαρακτήρα του μιας και εφοδιάζεται με υφασμάτινη οροφή η οποία μπορεί να αφαιρεθεί και να αποθηκευτεί στον πίσω από τα καθίσματα. 

Σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδοχές του γαλλικού microcar, το My Ami Buggy διαθέτει μια συνολικά πιο περιπετειώδη αισθητική όπως μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς από τους ενισχυμένους προφυλακτήρες και τα χαρακτηριστικά προστατευτικά σε μαύρο χρώμα που περιβάλλουν τους θόλους. 

Το εσωτερικό μιμείται τους ίδιους χρωματισμούς λαδί-κίτρινου ενώ διαθέτει και την απαραίτητη πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό κάθε αντιτύπου που στοιχειοθετεί την σπανιότητα του συγκεκριμένου παράδοξου ηλεκτροκίνητου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ