Bentley Bentayga EWB Mulliner Gallery: Έργα τέχνης σε τέσσερις τροχούς

Bentley Bentayga EWB Mulliner Gallery: Έργα τέχνης σε τέσσερις τροχούς

O οίκος Mulliner επιδεικνύει τις δυνατότητές του με μια one-off έκδοση της Bentayga η οποία πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στο Monterey με τον χαρακτηρισμό μιας «γκαλερί σε τέσσερις τροχούς»

Πριν λίγο καιρό η Bentley παρουσίασε μια πολυτελέστερη και με μεγαλύτερο μεταξόνιο παραλλαγή της Bentayga την οποία ο οίκος Mulliner αποφάσισε να οδηγήσει ακόμα ψηλότερα σε όρους υπερβολής, δίνοντας μια γεύση από τις ολοένα και πιο εξελιγμένες και εντυπωσιακές δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει η βρετανική φίρμα. 

Για την ακρίβεια η Bentayga EWB Mulliner Gallery, περιγράφεται από τον βρετανικό οίκο ως μια «εγκατάσταση χειροποίητης και εκπληκτικής τέχνης την οποία μπορεί να οδηγήσει κανείς». Ο χαρακτηρισμός αφορά μια σειρά από έξι έργα τέχνης τα οποία έχουν δημιουργηθεί με την μέθοδο της αερογραφίας από τον σπεσιαλίστα του είδους Piers Dowell και τα οποία κοσμούν τα εσωτερικά των θυρών του μοντέλου, απεικονίζοντας ένδοξα μοντέλα από το παρελθόν αλλά και το παρόν της βρετανικής φίρμας, μεταξύ των οποίων, η αναβιωμένη Corniche του 1939, η Blower Continuation, η Bentley Mulliner Bacalar και η Flying Spur Mulliner.

Διαβάστε επίσης:

To one-off μοντέλο δεν θα διατεθεί προς πώληση καθώς βασίζεται σε μια προπαραγωγής έκδοσης της Bentayga EWB. Όπως και να έχει αυτό δεν αναιρεί το γεγονός της υπερπολυτελούς υπόστασής του η οποία, εκτός από τα μοναδικά -κυριολεκτικά- έργα τέχνης,  υπογραμμίζεται από την τετραθέσια διάταξη στο εσωτερικό που επενδύεται με δέρμα Portland  και Cumbrian Green σε καφέ και πράσινες αποχρώσεις με έντονες ραφές.

Τα δύο πίσω καθίσματα ανήκουν στο είδος που η Bentley αποκαλεί Airline Seat Specification και προσφέρουν τη δυνατότητα 22 διαφορετικών ρυθμίσεων, εντάσσουν σύστημα αυτόματου κλιματισμού καθώς και ένα ακόμα καινοτόμο σύστημα που ουσιαστικά μεταβάλλει την διαμόρφωση της πλάτης του καθίσματος προς όφελος καλύτερης στήριξης αλλά και χαλάρωσης των επιβατών. Να σημειωθεί ότι όπως και το μοντέλο όπου βασίζεται η Mulliner Gallery διαθέτει το σύστημα κρυφού φωτισμού που εντάσσεται στο εσωτερικό των θυρών θυμίζοντας την κοπή των διαμαντιών καθώς και το ηχοσύστημα Naim.

Το εξωτερικό βάφεται επίσης στην απόχρωση Cumbrian Green και συνδυάζεται με τροχούς 22 ιντσών με γυαλιστερό χρωμέ φινίρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ