BMW X2: Με νέα δυναμική και ηλεκτρική έκδοση

BMW X2: Με νέα δυναμική και ηλεκτρική έκδοση

Μετά την νέα Χ1, η βαυαρική φίρμα προετοιμάζει την νέα γενιά της coupe SUV παραλλαγής της, Χ2 η οποία όπως και το μικρότερο SUV της BMW θα περιλαμβάνει στις τάξεις του και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση

Η νέα γενιά της Χ2 εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης «υπό το κράτος» διόλου ελαφρού καμουφλάζ που όμως αφήνει ορισμένα στοιχεία της νέας σχεδίασης της BMW σε κοινή θέα.

Πρώτο και κύριο είναι η αύξηση των διαστάσεων του μοντέλου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί εκτός από τον εαυτό του να υποκαταστήσει και την Χ4 η οποία βάσει τουλάχιστον όσων έχουν διαρρεύσει δεν θα αποκτήσει νέα γενιά στο πλαίσιο του εξορθολογισμού της γκάμα της BMW.

Εκτός από τις μεγαλύτερες διαστάσεις, όλες οι παράμετροι της σχεδίασης αναμένεται να υπακούσουν στα νεότερα πρότυπα της BMW με την έμφαση να δίνεται στη δημιουργία ενός ιδιαιτέρως δυναμικού και μυώδους αισθητικού συνόλου με κυρίαρχη βέβαια την παρουσία μιας coupe λογικής οροφή.

Στην προκειμένη περίπτωση μια παρατήρηση στην κλειστή γρίλια και φυσικά στα αυτοκόλλητα που βρίσκονται στις πόρτες, προδίδουν ότι πρόκειται για την ηλεκτροκίνητη έκδοση του μοντέλου. Όπως και για τις υπόλοιπες εκδόσεις του νέου μοντέλου αφετηρία θα αποτελέσει η πλατφόρμα FAAR η οποία όπως είναι γνωστό μπορεί να φιλοξενήσει τόσο συμβατικά όσο και ηλεκτρικά σύνολα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ