Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 55 χρόνια Mustang

Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 55 χρόνια Mustang

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 55 χρόνων από το λανσάρισμα της Ford Mustang, συνεχίζονται και θα συνεχιστούν τα επόμενα χρόνια.

Τα 55 χρόνια από το λανσάρισμα της Ford Mustang συμπληρώνονται φέτος, με την εταιρεία να τα γιορτάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο, ενώ θα ακολοθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις για να τιμηθεί το μοντέλο.

Κατ’ αρχάς, η Ford δημιούργησε ένα βίντεο, όπου μια Mustang κάνει donuts γύρω από μια τούρτα, την ώρα που ο κινητήρας του οχήματος «τραγουδά» κι αυτός το «Happy Birthday».

Από εκεί και πέρα, το τελευταίο μοντέλο της σειράς Lego’s Creator είναι μια Mustang του 1967. Περιλαμβάνει πάνω από 1.400 κομμάτια και προσφέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης. Μάλιστα, η λεπτομέρεια παίζει βασικό ρόλο, καθώς ο πίσω άξονας μπορεί να ανασηκωθεί με γρύλο, ενώ το καπό μπορεί να ανοίξει, ώστε να φανεί ο κινητήρας. Το αυτοκίνητο χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να κατασκευαστεί.

Τέλος, την Τετάρτη 17 Απριλίου, ακριβώς 55 χρόνια μετά το λανσάρισμα της Mustang, πάρα πολλοί κάτοχοι συναντήθηκαν στα πλαίσια της επετείου, ενώ την ίδια μέρα, τα γραφεία της Ford σε Καναδά, Κίνα, Λίβανο, Μεξικό, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ΗΠΑ, υποδέχτηκαν ιδιοκτήτες Mustang με τα οχήματά τους.

Στο Ντάντον της Μ. Βρετανίας, 66 κάτοχοι Mustang παρευρέθηκαν σε μια όμορφη εκδήλωση, με μερικούς από αυτούς να σχηματίζουν με τα αυτοκίνητά τους τον αριθμό 55, τα χρόνια δηλαδή που υπάρχει στην αγορά η Mustang.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ