Χορηγός της Τότεναμ η Audi

Χορηγός της Τότεναμ η Audi

Ο Γερμανός κατασκευαστής είναι επίσημος χορηγός των «σπιρουνιών», με τους παίκτες της ομάδας να οδηγούν μοντέλα Audi.

Επίσημος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τότεναμ είναι η Audi. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές οδηγούν τα πιο σύγχρονα μοντέλα του κατασκευαστή, όπως είναι το Q8 και το e-tron, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi. Αξίζει να τονιστεί πως οι παίκτες ήταν οι πρώτοι που είδαν από κοντά το Q8 και αυτό έγινε στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ, που βρίσκεται στο Ένφιλντ, πριν καν γίνει το ντεμπούτο του στη Μ. Βρετανία.

Η έναρξη της χορηγίας της Audi, συμπίπτει με την πρώτη σεζόν της Τότεναμ στο νέο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Στο νέο γήπεδο, το έμβλημα της Audi προβάλλεται ψηφιακά σε όλες τις γιγαντοοθόνες του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένου του LED διαφημιστικού συστήματος και του εσωτερικού τηλεοπτικού δικτύου, καθώς και σε όλα τα κανάλια ψηφιακών μέσων της ομάδας.

Πέραν της Τότεναμ, η Audi συνεργάζεται τόσο με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, όσο και με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελόνα και την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος, η Audi, διοργανώνει κάθε χρόνο το Audi Cup και το Audi Summer Tour, στα οποία μετέχουν μερικοί από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο.

Πηγή: Audi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ