Στη διαφημιστική καμπάνια του T-Cross η Κάρα Ντελεβίν

Στη διαφημιστική καμπάνια του T-Cross η Κάρα Ντελεβίν

Η διάσημη ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια επιλέχτηκε από τη Volkswagen για την προώθηση του T-Cross.

Η Κάρα Ντελεβίν επιλέχτηκε από τη Volkswagen προκειμένου να προωθήσει τη διαφημιστική καμπάνια του T-Cross. Η Ντελεβίν είναι ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια και το μότο #MoreThan1Thing αντιπροσωπεύει την ευελιξία, το ταλέντο και την πολυσχιδή προσωπικότητα τόσο του οχήματος όσο και της πρέσβειράς του, της Ντελεβίν.

Η 26χρονη Βρετανίδα, με περισσότερους από 41 εκατομμύρια followers, έχει διανύσει μια πετυχημένη πορεία ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας. Απολαμβάνει το σέρφινγκ, της αρέσει να παίζει ντραμς, ενώ ασχολείται και με τη φωτογραφία.

Στη νέα καμπάνια του T-Cross, το αυτοκίνητο μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες και επιθυμίες της Ντελεβίν, η οποία είπε σχετικά. «Νομίζω ότι το T-Cross αντανακλά εμένα και την προσωπικότητά μου, με την έννοια ότι είναι διασκεδαστικό, νεανικό, διαφορετικό και ευπροσάρμοστο. Μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα από τη μια στιγμή στην άλλη, τόσο γρήγορα όσο χρειάζεται. Είναι σβέλτο και κομψό, είναι τα πάντα».

Το νέο T-Cross αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια SUV της Volkswagen. Έχει χαρακτηριστικό στιλ, είναι πρακτικό, ευέλικτο και αποδοτικό, ενώ ακολουθεί τα βήματα της σύγχρονης εποχής σχετικά με τη συνδεσιμότητά του.

Πηγή: Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ