Ford και Lego δημιουργούν ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο

Ford και Lego δημιουργούν ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο

Η αναφορά γίνεται για το νέο κιτ της συλλογής Lego Creator Expert, που είναι ένα συναρμολογούμενο μοντέλο της Ford Mustang του 1967.

Ford και Lego συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα συναρμολογούμενο μοντέλο της Ford Mustang του 1967, σε εκδοση Fastback. Το κιτ της συλλογής Lego Creator Expert αποτελείται από 1.470 εξαρτήματα και διαθέτει τιμόνι, αμάξωμα απόχρωσης σκούρας μπλε, αγωνιστικές λευκές ρίγες, εισαγωγή αέρα στο καπό, έμβλημα της Mustang στην εμπρός γρίλια, σήματα GT και ζάντες πέντε ακτίνων με μαλακά ελαστικά. Το μοντέλο έχει μήκος 34εκ., πλάτος 14εκ. και ύψος 10εκ.

Στα έξτρα περιλαμβάνεται ο υπερτροφοδότης, η πίσω αεροτομή, οι μεγάλες εξατμίσεις, το εμπρός σπόιλερ και το ρεζερβουάρ nitro. Η αυθεντική replica δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να τοποθετήσουν αντικείμενα στον χώρο φόρτωσης και να ανοίξουν το καπό, ώστε να δουν τον V8 κινητήρα, χωρητικότητας 6,4 λίτρων. Επίσης, διακρίνονται και μερικά άλλα στοιχεία, όπως είναι η μπαταρία, οι σωληνώσεις και το φίλτρο αέρα.

Ο πίσω άξονας από εκεί και πέρα, είναι «σηκωμένος», οι πόρτες μπορούν να ανοίξουν, ενώ το τμήμα της οροφής αφαιρείται, προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στην καμπίνα, εκεί όπου δεσπόζουν τα καθίσματα, το ραδιόφωνο, το τιμόνι, καθώς και ο επιλογέας ταχυτήτων.

Η Mustang της σειράς Lego Creator Expert είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα και το κόστος αγοράς ξεκινά από τα 159,99 ευρώ.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ