Porsche Nardo Technical Center

Porsche Nardo Technical Center

Η ανακαίνιση των 12,6 χιλιομέτρων κυκλικής διαδρομής του τεχνικού κέντρου στο Νάρντο στην Απουλία της Ιταλίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οι εργασίες ανακαίνισης με συνολικό όγκο επενδύσεων 35 εκατομμυρίων ευρώ διήρκησαν επτά μήνες και αποτελούν μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης του χώρου δοκιμών. Επιδιώκει τον στόχο ότι οι πελάτες θα έχουν πάντα τις τέλειες συνθήκες για να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα του «αύριο».

Εκτός από τη σύνθετη ασφαλτόστρωση της κυκλικής διαδρομής, εγκαταστάθηκε ένα καινοτόμο σύστημα ασφαλείας που έχει αναπτυχθεί από την Porsche Engineering ειδικά για τις δραστηριότητες δοκιμών υψηλής ταχύτητας στο Νάρντο. Τα έργα περιελάμβαναν επίσης την πλήρη ανακαίνιση της δυναμικής πλατφόρμας αυτοκινήτου με έκταση 106.000 τετραγωνικών μέτρων.

Το Τεχνικό Κέντρο του Νάρντο, με πάνω από 20 πίστες και εγκαταστάσεις σε έκταση άνω των 700 εκταρίων, έχει 90 εταιρείες αυτοκινήτων μεταξύ των πελατών του και απασχολεί πάνω από 150 άτομα. Ιδρύθηκε το 1975 με την κατασκευή της κυκλικής διαδρομής και προσφέρει εγκαταστάσεις για δοκιμές σε οποιαδήποτε πιθανή φάση ανάπτυξης.

Η κυκλική διαδρομή υψηλής ταχύτητας που είναι μοναδική παγκοσμίως, μήκους 12,6 χιλιομέτρων, κατασκευάστηκε για να βελτιώσει τις διεργασίες έρευνας και ανάπτυξης, επιτρέποντας τη δοκιμή οχημάτων σε ακραίες συνθήκες. Σε όλη την ιστορία του, το Τεχνικό Κέντρο του Νάρντο, φιλοξένησε δοκιμές μεγάλης σημασίας, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις κατέγραψαν ρεκόρ.

Οι υπηρεσίες για εξωτερικούς πελάτες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ταυτότητας Porsche και σημαντικό μέρος της. Ωστόσο, το κοινό δεν γνωρίζει πολλά για αυτό. Η Porsche Engineering λειτουργεί σύμφωνα με μια πολιτική αυστηρής εμπιστευτικότητας για να διασφαλίζει ότι οι στρατηγικές προϊόντων και οι ταυτότητες των πελατών της είναι πάντοτε προστατευμένες με τη μέγιστη προσοχή.

Πηγή: Porsche

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ