Camp Jeep 2019

Camp Jeep 2019

To Camp Jeep τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκε την περίοδο 12-14 Ιουλίου στο San Martino di Castrozza στην Ιταλία.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της Jeep στην Ευρώπη. Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά το νέο pick-up Gladiator που σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρείας στην κατηγορία μετά από 27 χρόνια.

Παράλληλα η ειδική έκδοση του νέου Wrangler 1941 της Mopar και μια σειρά κλασσικών αυτοκινήτων της μάρκας απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις κορυφαίες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρουν τα μοντέλα της Jeep.

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας κάτω από την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Jeep Academy.

To Camp Jeep 2019, η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας πραγματοποιήθηκε στο San Martino di Castrozza στην περιοχή των Δολομιτών στην Ιταλία συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.600 φίλους της μάρκας και 800 οχήματα.

Οι ειδικοί της Jeep σχεδίασαν διαδρομές συνολικού μήκους άνω των 40 χιλιομέτρων όπου οι οδηγοί με τη βοήθεια των εκπαιδευτών της Jeep Academy μπόρεσαν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και εκμεταλλεύτηκαν το μέγιστο των δυνατοτήτων των οχημάτων τους.

Παράλληλα το Camp Jeep αποτελεί μια ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη προς το περιβάλλον εκδήλωση, με τις κατασκευές του Camp να έχουν δημιουργηθεί με τη χρησιμοποίηση ξυλείας από τα δέντρα που κατέστρεψαν οι καταιγίδες που χτύπησαν τον περασμένο Οκτώβριο την περιοχή και χρειάζεται να απομακρυνθούν ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος.

Πηγή: Jeep

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ