Η Lamborghini γιορτάζει την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων

Η Lamborghini γιορτάζει την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων

Η εταιρεία μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτηση δύο τίτλων, του International GT Open και του IMSA WeatherTech SportsCar Championship GT Daytona.

Την κατάκτηση δύο τίτλων πανηγυρίζει η Lamborghini. Πρόκειται για τα International GT Open και IMSA WeatherTech SportsCar Championship GT Daytona, τα οποία προσδίδουν ακόμα περισσότερο κύρος στις προσπάθειες της μάρκας.

Σχετικά με το πρώτο πρωτάθλημα, ο Άλμπερτ Κόστα παρέμενε στην κορυφή της κούρσας (τελευταίας της σεζόν στη Μόντσα) για αρκετή ώρα. Όταν ανέλαβε ο Τζιάκομο Αλτόε, ήταν πέμπτος, αλλά σχεδόν αμέσως βρέθηκε πίσω από τη McLaren του Φραν Ρουέντα. Μπόρεσε εν τέλει να τον περάσει στον τελευταίο γύρο και σε συνδυασμό με την έκτη θέση των Γρενιέ και Σίντλερ, η Emil Frey Racing έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γκρενιέ άρχισε από την pole position τον δεύτερο αγώνα, με τον Αλτόε να είναι πέμπτος. Κατά τη ρολαριστή αρχή της κούρσας, παρέμεινε επικεφαλής και όταν ανέλαβε ο Σίντλερ, ήταν τρίτος, με τέταρτο τον Κόστα. Από εκείνο το σημείο και μετά, τα αυτοκίνητα έπρεπε απλά να τερματίσουν, με τους Αλτόε και Κόστα να εξασφαλίζουν τον πρώτο τίτλο GT Open, έχοντας διαφορά 12 πόντων από τους Γκρενιέ και Σίντλερ.

Στο Πετί Λε Μαν στο Road Atlanta, οι επιτυχίες συνεχίστηκαν για τους Μπράιν Σέλερς, Κόρεϊ Λιούις και Μάρκο Σίφριντ, που εξασφάλισαν τον τίτλο IMSA GTD για δεύτερη συνεχόμενη φορά, με νίκη για τη Paul Miller Racing Lamborghini Huracan GT3 Evo. Το τρίο τελείωσε 1,2δλ. μπροστά από τις Κάθριν Λετζ, Μπία Φιγκεϊρέδο και Κριστίνα Νίλσεν της Heinricher Racing (MSR Acura). Η ομάδα Paul Miller Racing ολοκλήρωσε μια σπουδαία σεζόν που άρχισε πέρυσι, όταν η Grasser Racing Team κέρδισε τις 24 ώρες της Ντεϊτόνα και τις 12 ώρες του Σέμπρινγκ.

Πηγή: Lamborghini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ