Η Mercedes-Benz προμηθεύει τη Venturi Racing

Η Mercedes-Benz προμηθεύει τη Venturi Racing

Οι Γερμανοί θα προμηθεύσουν την ομάδα ενόψει της έκτης σεζόν του πρωταθλήματος ABB FIA Formula E, που αρχίζει στις 22 Νοεμβρίου στη Σαουδική Αραβία.

Έκτη σεζόν της Formula E, με τη Venturi Racing να έχει στην κατοχή της δύο νέες Mercedes-Benz EQ. Η γερμανική εταιρεία από τη μεριά της θα έχει δύο εργοστασιακά αυτοκίνητα στο πρωτάθλημα και με τα τέσσερα συνολικά αγωνιστικά, θα αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες στην πρώτη της σεζόν στο πρωτάθλημα που αρχίζει στη Σαουδική Αραβία στις 22 Νοεμβρίου.

Η Mercedes προμηθεύει τη Venturi με σύστημα ψύξης, πίσω πλαίσιο και ανάρτηση, λογισμικό, ηλεκτρονικά και καλωδιώσεις, όπως επίσης σύστημα κίνησης, συμπεριλαμβανομένων του εναλλάκτη, του μοτέρ, των εξαρτημάτων του πίσω άξονα και του συστήματος διαχείρισης ενέργειας.

Ο διευθυντής της Mercedes-Benz EQ Formula E Team, Ίαν Τζέιμς, δήλωσε. «Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τη Venturi Racing στην οικογένεια της Mercedes στην πρώτη μας σεζόν στη Formula E. Στη Mercedes-AMG High Performance Powertrains έχουμε λάβει πλούσια γνώση στο πεδίο των ηλεκτρικών μονάδων κίνησης τα τελευταία χρόνια, που όχι μόνο θα ωφελήσουν τη Mercedes-Benz EQ Formula E Team, αλλά και τη Venturi Racing. Το να μετέχουν τέσσερα αυτοκίνητα στην πρώτη μας σεζόν, θα επιταχύνει την εξέλιξη προς τον στόχο μας, που είναι η μάχη για τις νίκες».

Από τη μεριά της η Σούζι Βολφ, διευθύντρια της Venturi Racing, πρόσθεσε. «Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα μπροστά για την ομάδα και με τη μακρόχρονη σχέση μου με τη Mercedes-Benz, νιώθω πως θα έχουμε μια καλή συνεργασία με τους προμηθευτές μας. Κάναμε πολλά βήματα εμπρός στην πέμπτη σεζόν και για την έκτη, τα πλάνα μας είναι ακόμα πιο φιλόδοξα, καθώς θα κάνουμε το παν για να είμαστε ανταγωνιστικοί πριν οδεύσουμε για τη Σαουδική Αραβία για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν».

Πηγή: Mercedes-Benz

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ