Protean360+ από την Protean Electric

Protean360+ από την Protean Electric

Η καινοτόμος τεχνολογία της εταιρείας, επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία του οχήματος και την ασφαλέστερη είσοδο/έξοδο των επιβατών από αυτό.

Πρόκειται για μια νέα ιδέα της Protean Electric, η οποία ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες μετάδοσης κίνησης, διεύθυνσης και ανάρτησης μέσα σε ένα ενιαίο προϊόν, που θα βοηθήσει τα οχήματα αστικής μεταφοράς επόμενης γενιάς να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών. Η λειτουργία, η οποία ονομάζεται Protean360+, θεωρείται ότι είναι η πρώτη του είδους που αναπτύσσεται για εμπορικές εφαρμογές και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στο σύστημα διεύθυνσης, 360 μοιρών. Αυτό συνδυάζεται με την καινοτόμο ανάρτηση, τον πνευματικό έλεγχό της και έναν ιδιαίτερα αποδοτικό και ισχυρό ηλεκτροκινητήρα ProteanDrive σε κάθε τροχό.

Η Protean Electric αναπτύσσει τη μονάδα Protean360+ για τα οχήματα αστικής μεταφοράς επόμενης γενιάς που επιφορτίζονται με την ομαλή και αποτελεσματική μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών γύρω από τα πολυάσχολα αστικά κέντρα. Η συμπαγής κατασκευή της μονάδας θα επιτρέψει στο πάτωμα του εσωτερικού του οχήματος να είναι επίπεδο και να παρέχει επαρκή πρόσβαση μέσω των εμπρόσθιων, οπίσθιων και πλευρικών θυρών, προσφέροντας καλύτερες λύσεις κινητικότητας για όλους και αυτό συμπεριλαμβάνει και εκείνους που χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το όχημα μπορεί να παρκάρει μπροστά, πίσω ή δίπλα στο κράσπεδο και οι επιβάτες μπορούν να αποβιβαστούν κατευθείαν στο πεζοδρόμιο χωρίς να χρειαστεί να ακουμπήσουν τα πόδια τους στον δρόμο.

Η λειτουργικότητά του ενισχύεται από το σύστημα διεύθυνσης 360 μοιρών, που θα επιτρέψει την εξαιρετική ευελιξία σε πολυσύχναστους αστικούς δρόμους και χώρους στάθμευσης με απόλυτη ακρίβεια. Μόλις το όχημα ακινητοποιηθεί, χάρη στην πνευματική του ανάρτηση, μπορεί να «γονατίσει» και να σταματήσει στο ύψος του πεζοδρομίου. Έτσι, όχι μόνο διευκολύνεται η επιβίβαση ατόμων με μειωμένη κινητικότητα, αλλά και η φόρτωση μεγάλων αντικειμένων.

Πηγή: Protean Electric

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ