Μόναχο και BMW Group δεσμεύονται για τη μείωση των ρύπων

Μόναχο και BMW Group δεσμεύονται για τη μείωση των ρύπων

Η υπηρεσία περιβάλλοντος της πόλης του Μονάχου, ο Όμιλος και η πάροχος λύσεων carsharing, SHARE NOW, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η υπηρεσία περιβάλλοντος της πόλης του Μονάχου, το BMW Group και η πάροχος λύσεων carsharing, SHARE NOW, με σκοπό τη μείωση των εκπομπών ρύπων στην πόλη του Μονάχου. Πιο συγκεκριμένα, έως το τέλος του 2019, 200 BMW i3s θα διατίθενται στους πελάτες της τελευταίας.

Αναφορικά με την πόλη του Μονάχου, θα εγκατασταθούν 550 σταθμοί φόρτισης, με 1.100 σημεία φόρτισης σε δημόσιους χώρους έως το 2020. Μέχρι 1.655 επιπλέον σημεία φόρτισης θα τοποθετηούν σε κατοικημένα κτίρια, εμπορικές περιοχές και δημόσια πάρκα αυτοκινήτων έως το 2020. Επίσης, 400 ακόμα σημεία φόρτισης θα εγκατασταθούν σε δημόσιους χώρους από ιδιώτες προμηθευτές.

Με βάση τη νέα συμφωνία, η SHARE NOW θα αυξήσει τον ηλεκτρικό της στόλο στα 200 ΒMW i3s, κάτι σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως σύμφωνα με μια έρευνα το 2018, βρέθηκε ότι το 79% των ερωτηθέντων θα επέλεγαν ηλεκτρικό όχημα αντί συμβατικού.

Πηγή: BMW Group

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ