Στο European Le Mans Series η Goodyear

Στο European Le Mans Series η Goodyear

Τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αντοχής (WEC) της FIA θα εξελιχθούν για τις ομάδες της κατηγορίας LMP2 το 2020.

Μετά την επιστροφή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής, η Goodyear θα προσφέρει τα ίδια ελαστικά στις ομάδες της LPM2 του European Le Mans Series το 2020. Όπως εξήγησε ο Μπεν Κρόλεϊ, Διευθυντής της Goodyear Racing. «Η Goodyear είναι ηγέτης της βιομηχανίας στην ανάπτυξη ελαστικών υπερ-υψηλών αποδόσεων  για σπορ αυτοκίνητα. Η επιστροφή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αντοχής (WEC) σηματοδοτεί ότι η γνώση και η τεχνολογία μας θα εφαρμοστούν σε ένα από τα πιο απαιτητικά πρωταθλήματα αγώνων. Το γεγονός ότι επεκτείνουμε αυτή την ανάπτυξη και στο European Le Mans Series (ELMS) σημαίνει ότι πρόκειται να συνεργαστούμε με ένα ευρύτερο φάσμα αυτοκινήτων, ομάδων και οδηγών, καθώς και να παρουσιάσουμε το brand Goodyear σε μερικά από τα πιο διάσημα σιρκουί της Ευρώπης», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Η κατηγορία LMGTE ταιριάζει πλήρως με το πρόσφατο λανσάρισμα του ελαστικού δρόμου Eagle F1 SuperSport της Goodyear.  Η τελική έκδοση αυτής της σειράς, το Eagle F1 SuperSport RS έχει σχεδιαστεί για τις Porsche 911 GT2 RS και GT3 RS, ενώ επίσης σχεδιάζονται διαστάσεις για να ταιριάζουν με μοντέλα άλλων κορυφαίων κατασκευαστών σπορ αυτοκινήτων. Στο European Le Mans Series, θα προσφέρουμε μια σειρά ελαστικών που προσφέρει την απόδοση, τη συνέπεια και την ανθεκτικότητα που απαιτείται για μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων».

Το European Le Mans Series αποτελεί την κορυφαία σειρά αγώνων αντοχής, με μια σειρά αγώνων τεσσάρων ωρών στη Βαρκελώνη, στη Μόντσα, στο Λε Καστελέ, στο Σίλβερστοουν, στο Σπα και στο Πορτιμάο.

Η νέα σεζόν αρχίζει με τον 4ωρο αγώνα στη Βαρκελώνη στις 5 Απριλίου.

Πηγή: Goodyear

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ