1299 Panigale R Final Edition

1299 Panigale R Final Edition

Η περιορισμένη έκδοση των 1.299 μονάδων, αποτίει φόρο τιμής στον 2κύλινδρο κινητήρα της Ducati.

Διαθέσιμη προς το κοινό είναι η 1299 Panigale R Final Edition. Έχουν κατασκευαστεί μόλις 1.299 μονάδες, όσος είναι ο κυβισμός του μοτέρ της μοτοσικλέτας, που αποτίει φόρο τιμής στον 2κύλινδρο κινητήρα της Ducati.

Κάθε μοτοσικλέτα πληροί τους κανονισμούς Euro 4, με την ισχύ της να ανέρχεται στους 209 ίππους στις 11.000 σ.α.λ. με ροπή 14,5kgm στις 9.000. Ο στρόφαλος είναι πιο ελαφρύς, ενώ οι βαλβίδες κατασκευασμένες από τιτάνιο. Όπως και στους κινητήρες της εταιρείες που διαγωνίζονται στα Superbike, τα έμβολα διαμέτρου 116mm ολισθαίνουν σε χαλύβδινες επενδύσεις κυλίνδρων.

Σε συνεργασία με την Ducati Corse, ο σκελετός ενσωματώνει το φίλτρο αέρα, με την όλη κατασκευή να ζυγίζει μόλις 179 κιλά.

Η εξάτμιση τιτανίου Akrapovic με διπλό σιγαστήρα είναι η ίδια με της Panigale R που μετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike, ενώ η κεντρική μονάδα ελέγχου της Bosch, «παρακολουθεί» τα ABS Cornering, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Ducati Traction Control (DTC) EVO και Engine Brake Control (EBC). Όλα αυτά, «συνδέονται» και επικοινωνούν με τα οδηγικά προφίλ Race, Sport και Wet, αλλά μπορούν να εξατομικευτούν κιόλας.

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ