Smart Jacket από την Dainese

Smart Jacket από την Dainese

Αύξηση επιπέδων ασφαλείας για τον αναβάτη, χάρη στην τεχνολογία D-air, ενώ μπορεί να φορεθεί κάτω ή ακόμα και πάνω από ένα απλό τζάκετ.

Το Smart Jacket παρουσιάζει η Dainese. Πρόκειται για έναν αερόσακο που μπορεί να φορεθεί κάτω ή πάνω από το τζάκετ, ενώ δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος με τη μοτοσικλέτα. Το Smart Jacket της εταιρείας αποτελεί τον πρώτο αερόσακό της με τεχνολογία D-air. Μπορεί να φορεθεί ανεξάρτητα, είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες και μπορεί να αποθηκευτεί.

Χρησιμοποιείται και από τους αναβάτες του MotoGP και η καρδιά του συστήματος είναι μια κεντρική μονάδα που αναλύει 1.000 φορές το δευτερόλεπτο πληροφορίες που συλλέγουν επτά αισθητήρες και εντοπίζουν διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις, ενεργοποιώντας το σύστημα, μόνο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ο αερόσακος καλύπτει τον θώρακα και την πλάτη του αναβάτη, εξασφαλίζοντας τον ίδιο αριθμό προστασίας που παρέχουν επτά Επιπέδου 1 προστατευτικά πλάτης, παρόλο που δεν υπάρχουν σκληρά υλικά στην κατασκευή του. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαιτέρως ελαφρύ εξάρτημα, το οποίο μπορεί να φορεθεί και να αφαιρεθεί εύκολα και να αποθηκευτεί σε μια τσάντα.

Μάλιστα, ο αερόσακος παρέχει και εξαερισμό. Ο αέρας μπορεί να διαπερνά το εσωτερικό του και να δροσίζει τον αναβάτη, ενώ μπορεί να φορεθεί και κατά τις περιπτώσεις βροχόπτωσης, καθώς το Smart Jacket είναι αδιάβροχο.

Πηγή: Dainese

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ