Husqvarna FS 450

Husqvarna FS 450

Υπόσχεται έντονες οδηγικές συγκινήσεις, εξαιρετική σταθερότητα ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες και πιο άνετη οδήγηση στον αναβάτη.

Η Husqvarna παρουσιάζει την FS 450, που εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 63 ίππων. Ο σχεδιασμός είναι μοντέρνος, ο σκελετός ελαφρύς, παράγοντες που ενισχύουν τον χειρισμό και τη σταθερότητά της. Το μοτέρ είναι με μονό εκκεντροφόρο επικεφαλής και εξοπλίζεται με ηλεκτρικό μπουτόν εκκίνησης, παρέχοντας άφθονη ισχύ μέσω του 5τάχυτου κιβωτίου PANKL.

Στις επιδόσεις της μοτοσικλέτας βοηθά η συμπαγής κυλινδροκεφαλή, που φέρνει τον εκκεντροφόρο πιο κοντά στο κέντρο βάρους της, ευνοώντας τον χειρισμό στις υψηλές ταχύτητες.

Το πιρούνι WP XACT ρυθμίζεται εύκολα και παρέχει καλή πρόσφυση και σταθερότητα, ενώ το πίσω αμορτισέρ WP προσφέρει 266mm διαδρομής.

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από 4πίστονη δαγκάνα της Brembo με δίσκο 310mm εμπρός και από μια μονοπίστονη πίσω, με δίσκο 220mm.

Τέλος, η μοτοσικλέτα διαθέτει σταθεροποιητές CNC, τροχούς Alpina με ελαστικά Bridgestone, ανθρακονημάτινο υποπλαίσιο και υδραυλικό συμπλέκτη Magura.

Πηγή: Husqvarna

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ