Νέες σειρές μοτοσικλετών Husqvarna με συστήματα εξαγωγής Akrapovic

Νέες σειρές με νέους σιγαστήρες και συστήματα εξαγωγής για όλες τις 4χρονες μοτοσικλέτες της εταιρείας.


Νέες σειρές μοτοσικλετών Husqvarna με συστήματα εξαγωγής Akrapovic | to10.gr

Στην παρουσίαση των νέων σειρών μοτοσικλετών που τίθενται προς διάθεση από το 2020 προχώρησε η Husqvarna. Οι 4χρονες μοτοσικλέτες της εφοδιάζονται με νέους σιγαστήρες και νέα συστήματα εξαγωγής από την Akrapovic.

Γιατί να αλλάξεις προπονητή αφού δεν αλλάζεις συνήθειες…

Τα εξαρτήματα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να παρέχουν άμεση απόκριση και πιο γραμμική επιτάχυνση, είναι από υψηλής ποιότητας τιτάνιο και ανοδείξωτο ατσάλι. Όλα είναι ελαφριά και πληρούν τα πρότυπα των FIM και ΑΜΑ αναφορικά με την ηχορύπανση.

Σειρά Akrapovic slip-on

Τα εξαρτήματα αντικαθιστούν – για όποιον θέλει – τους σιγαστήρες των μοτοσικλετών του 2020 της Husqvarna. Προσφέρουν 5%-12% εξοικονόμηση βάρους συγκριτικά με τα στάνταρ και αυξάνουν τη συνολική ισχύ και τη ροπή από τις χαμηλές στροφές. Η κατασκευή τους είναι από υψηλής ποιότητας τιτάνιο, ευνοώντας την αντοχή και την αξιοπιστία και μοιάζουν με τα εργοστασιακά. Πληρούν τα πρότυπα ηχορύπανσης της FIM.

Σειρά Akrapovic racing

Για τους αναβάτες που θέλουν περισσότερη ισχύ και ροπή, μειωμένο βάρος και ομορφότερο look στις μοτοσικλέτες τους, η σειρά προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα εξαγωγής (πολλαπλή και σιγαστήρας). Διατίθενται για τις FE 250, FE 350, FE 450 και FE 501, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, αντοχής και παρέχουν άμεση και αυξημένη ισχύ. Οι σιγαστήρες από τιτάνιο στο εξωτερικό τους μέρος με το λογότυπο της Akrapovic, πληρούν τα πρότυπα ηχορύπανσης των FIM και ΑΜΑ.

Πηγή: Husqvarna

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Παίζει τα… ρέστα της για Τσιμίκα η Νάπολι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ