Moto Guzzi Open House

Moto Guzzi Open House

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου στη μονάδα παραγωγής Μαντέλο ντελ Λαρίο.

Από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει η φετινή εκδήλωση Moto Guzzi Open House. Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί αύξηση των επισκεπτών, κάτι που αναμένεται και φέτος, με την πρωταγωνίστρια όλου του σόου να είναι η νέα Moto Guzzi V85 TT. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα που μπορεί να διανύσει όλα τα τερέν.

Μαζί της, θα είναι όλες οι εκδόσεις της V7 III, οι V9 Bobber και Roamer, αλλά και η γκάμα της California-Eldorado, συμπεριλαμβανομένης και τις ισχυρής MGX-21.

Πέραν της μουσικής και άλλων δραστηριοτήτων που θα εμπλουτίσουν την εκδήλωση, ανοικτό θα είναι το Μουσείο της εταιρείας, που στεγάζει πάνω από 150 μοτοσικλέτες, ενώ θα ανοίξει και η αεροδυναμική σήραγγα. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και οι πρωταγωνιστές του νεοσύστατου πρωταθλήματος Moto Guzzi Fast Endurance, ενώ αρκετοί από τους κατόχους μοτοσικλετών της φίρμας, θα μπορέσουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα δίκυκλά τους, μέσω του ιστορικού αρχείου της Moto Guzzi.

Από εκεί και πέρα, παρέχονται διάφορες υπηρεσίες για τους πελάτες, όπως δωρεάν έλεγχος, κιτ καλωσορίσματος, εκπτώσεις και φυσικά test drives.

Πηγή: Moto Guzzi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ