Η Vespa στην EICMA 2019

Η Vespa στην EICMA 2019

Στη Διεθνή Έκθεση, η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά από δίτροχα.

Μια σειρά από νέες μοτοσικλέτες παρουσίασε στην EICMA 2019 η Vespa. Πρόκειται για τις Primavera Sean Wotherspoon, Primavera σε κόκκινη απόχρωση, Racing Sixties και Elettrica.

VESPA PRIMAVERA SEAN WOTHERSPOON

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση που συνδέει τη φίρμα με τον δημιουργικό σχεδιαστή Σον Γούδερσπουν. Ο Σον παίρνει τον ατσάλινο σκελετό της Vespa Primavera και δίνει ένα ξεχωριστό στιλ. Η μοτοσικλέτα αφορά το νεανικό κοινό, αλλά απευθύνεται και σε ένα πιο ευρύ. Υπάρχουν μερικά στοιχεία από τις δεκαετίες των ’80 και ’90 και διακρίνεται από την έκρηξη χρωμάτων, δηλαδή σκιές των κίτρινου, κόκκινου, σκούρου πράσινου και μπλε. Στα υλικά, περιλαμβάνονται το μέταλλο, το πλαστικό, το βελούδο και το λάστιχο. Επίσης, διατίθεται και αποκλειστικό κράνος, σε συνδυασμό με ειδικό ρουχισμό.

VESPA PRIMAVERA (ΚΟΚΚΙΝΗ)

Η Vespa Primavera 125 είναι κόκκινης απόχρωσης, συμπεριλαμβανομένων των ζαντών. Στο εμπρός μέρος διακρίνεται το λογότυπο της φίρμας σε κόκκινη απόχρωση και το όχημα κινείται από έναν 125 cc μονοκύλινδρο 4χρονο κινητήρα τριών βαλβίδων, αερόψυκτο και με ηλεκτρονική ανάφλεξη.

VESPA RACING SIXTIES

Η έμπνευσή της έρχεται από τη δεκαετία του ’60 και με τις Vespa Sprint, Vespa GTS Super, η νέα Racing Sixties εμφανίζει καινοτόμα γραφικά. Οι προτάσεις είναι δύο. Η πρώτη έχει σχέση με τις αποχρώσεις κίτρινη και πράσινη, που χαρίζουν ένα πιο κλασικό look και η δεύτερη, με το κόκκινο και το λευκό, που δίνει μια πιο μοντέρνα πινελιά. Οι Vespa Sprint και Vespa GTS Super Racing Sixties αποχωρίζονται τη χρωμιωμένη εμφάνισή τους και δίνουν χώρο στη χρυσή μεταλλική στις ζάντες, με τη σέλα να είναι μαλακή, βελούδινη και επικαλυμμένη με PVC για προστασία στον καιρό. Ιδιαίτερη είναι η ραφή.

VESPA ELETTRICA 70 KM/H

Νέα έκδοση. Η προηγούμενη είχε τελική ταχύτητα 45 χ.α.ω. και η καινούργια, 70. Για αυτό ευθύνεται η μονάδα ελέγχου και η μπαταρία ιόντων-λιθίου. Οι αυξημένες επιδόσεις δεν επηρεάζουν την αυτονομία της μοτοσικλέτας. Στο πρόγραμμα ECO, με περιορισμένη ταχύτητα στα 45 χ.α.ω., η Vespa Elettrica 70 km/h προσφέρει αυτονομία 100 χιλιομέτρων. Στο πρόγραμμα Power, η αυτονομία είναι 70 χιλιόμετρα. Από πλευράς στιλ, το εμπρός αμορτισέρ είναι κόκκινης απόχρωσης, όπως το κάλυμμα της μονάδας ελέγχου και η πλακέτα Elettrica.

Πηγή: Vespa

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ