Πλήρως ηλεκτρικό scooter από τη Seat

Η Seat ενισχύει τη δέσμευση της στην αστική κινητικότητα και εισέρχεται στην αγορά των μοτοσικλετών με την παρουσίαση του πρωτότυπου eScooter.

Το νέο πρωτότυπο Seat eScooter θα συμπεριληφθεί στη στρατηγική της εταιρείας για την αστική κινητικότητα, η οποία εστιάζει στην προσφορά βιώσιμων λύσεων για τις πόλεις. Η στρατηγική αυτή περιλαμβάνει επίσης το πρωτότυπο Seat Minimó καθώς και το Seat eXS Kickscooter powered by Segway το οποίο παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Smart City Expo 2018.

Η Βαρκελώνη είναι μία ευρωπαϊκή πόλη με τις περισσότερες μοτοσυκλέτες κατά κεφαλήν και έχει μακρόχρονη παράδοση στη κινητικότητα σε δύο τροχούς. Για το λόγο αυτό, η Seat πρόκειται να συνεργαστεί με την κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών με έδρα τη Βαρκελώνη, Silence και το Seat eScooter θα πουληθεί τόσο σε ιδιώτες πελάτες όσο και σε στόλους υπηρεσιών sharing.

Η εταιρεία προσφέρει ήδη υπηρεσίες car sharing μέσω της Respiro και επιπλέον εμπορεύεται το  Seat eXS KickScooter powered by Segway, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη σε υπηρεσίες sharing μέσω UFO start-up.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ