Η ανάπτυξη της Jeep στην ελληνική αγορά

Η ανάπτυξη της Jeep στην ελληνική αγορά

Η FCA Greece έθεσε σε εφαρμογή το πλάνο ανάπτυξης της Jeep στην Ελλάδα, ώστε σε 45 ημέρες να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Λίγο μετά την ανάληψη της Jeep στην Ελλάδα, η FCA Greece έθεσε σε εφαρμογή το πλάνο, ώστε σε μόλις 45 ημέρες να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Αναλυτικά

-Το Δίκτυο Τεχνικής Εξυπηρέτησης αριθμεί ήδη έξι σημεία (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κόρινθος, Ηράκλειο), ενώ έως τις 15 Μαΐου θα έχουν προστεθεί ακόμα επτά (Πάτρα, Χανιά, Βόλος, Ρέθυμνο, Κέρκυρα, Κοζάνη, Καρδίτσα).

-Το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων, έως τις 15 Μαΐου θα αριθμεί 11 σημεία πωλήσεων στις παραπάνω περιοχές με δυνατότητα πλήρους παρουσίασης των μοντέλων Jeep.

-Έως τις 24 Μαΐου θα έχουν ενεργοποιηθεί, το σύστημα παραγγελιών νέων αυτοκινήτων και το ανανεωμένο επίσημο site της μάρκας (www.jeep.gr).

-Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της FCA Greece (800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση, 210 99 88 542 με αστική χρέωση, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση Customer [email protected]) είναι στη διάθεση των κατόχων αυτοκινήτων Jeep, αλλά και υποψήφιων πελατών, για κάθε διευκόλυνση.

-Η FCA Greece υλοποιεί τον στρατηγικό της σχεδιασμό για την ανάπτυξη της Jeep σε διάστημα έξι εβδομάδων από την ανάληψη της.

Πηγή: FCA Freece

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ