Δωρεάν πρόγραμμα χειμερινού ελέγχου από την FCA

Το Winter Check Up 2019 ισχύει από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2020, καλύπτοντας στο σύνολό της τη χειμερινή περίοδο.


Δωρεάν πρόγραμμα χειμερινού ελέγχου από την FCA | to10.gr

Το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου Winter Check Up 2019 παρέχει στους πελάτες της η FCA Greece, μέσω της Mopar, επίσημης μάρκας υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

Ισχύει από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2020, καλύπτοντας στο σύνολό της τη χειμερινή περίοδο και αφορά 15 σημεία, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, μαζί με τον έλεγχο του κλιματιστικού, μεταξύ άλλων.

Σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση της τάξης του 20% σε ανταλλακτικά του συστήματος πέδησης (δίσκοι και υλικά τριβής), καθώς και τους υαλοκαθαριστήρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις αντίστοιχες με τη μάρκα του οχήματός τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar.

Πηγή: FCA Greece

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Κόμπε Μπράιαντ: Οι 10 στιγμές μιας μυθικής καριέρας (vids)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο