Νέο Honda Insight Prototype

Νέο Honda Insight Prototype

Το νέο Honda Insight Prototype, που παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Β. Αμερικής και θα διατίθεται στην Αμερική μέσα στο 2018 αποτελεί το επόμενο σημαντικό βήμα της εταιρείας στο επίκαιρο θέμα Ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Κατατάσσεται σαν premium compact πάνω από το Civic στην οικογένεια των επιβατικών οχημάτων της Honda. Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα compact υβριδικά με […]

Honda Insight Prototype front

Το νέο Honda Insight Prototype, που παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Β. Αμερικής και θα διατίθεται στην Αμερική μέσα στο 2018 αποτελεί το επόμενο σημαντικό βήμα της εταιρείας στο επίκαιρο θέμα Ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Κατατάσσεται σαν premium compact πάνω από το Civic στην οικογένεια των επιβατικών οχημάτων της Honda. Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα compact υβριδικά με την κομψή sedan σχεδίασή του, την ευρύχωρη καμπίνα πέντε ατόμων, και τις βελτιωμένες επιδόσεις σε συνδυασμό μάλιστα με την οικονομική κατανάλωση.

Honda Insight Prototype

Το Insight Prototype υιοθετεί κομψή σχεδίαση με χαμηλωμένο και φαρδύ αμάξωμα, που αναδεικνύεται από τη χαρακτηριστική μάσκα flying wing της Honda, τη δυναμική πρόσοψη, τους λεπτούς προβολείς και τα πίσω φώτα LED σε συνδυασμό με έντονες και δυναμικές χαρακτηριστικές γραμμές και μία εκτεταμένη γραμμή οροφής τύπου coupe.

Honda Insight Prototype

Έχοντας μακρύ μεταξόνιο, το 2019 Honda Insight θα προσφέρει κορυφαία ευρυχωρία και πληθώρα premium χαρακτηριστικών όπως προαιρετικά δερμάτινα καθίσματα, μία οθόνη αφής Display Audio χωρητικής τεχνολογίας 8-ιντσών και ψηφιακό ταμπλό οργάνων LCD 7 ιντσών. Επιπρόσθετα θα φέρει πιο διαισθητικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες τύπου smartphone, όπως προσαρμοζόμενα εικονίδια εφαρμογών και συντομεύσεις αρχικής σελίδας, μαζί με προαιρετική ενσωμάτωση σε Apple CarPlay™ και Android Auto™ και διαδικτυακές ενημερώσεις συστημάτων μέσω Wi-Fi.

Το Insight θα αποδίδει κορυφαία ισχύ με προβλεπόμενη οικονομία καυσίμου σύμφωνα με τις μετρήσεις ΕΡΑ πάνω από 50 mpg, ανταγωνιστική τιμή στην κατηγορία. Στην καρδιά του μοντέλου χτυπά μία έκδοση του υβριδικού συστήματος δύο μοτέρ τρίτης γενιάς της Honda, που περιλαμβάνει έναν πολύ αποδοτικό κινητήρα 1.5L κύκλου Atkinson, έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Insight λειτουργεί μόνο με ηλεκτρισμό, αντλώντας ενέργεια από τον κινητήρα (λειτουργεί σαν γεννήτρια) ή την μπαταρία. Οι υβριδικές μπαταρίες που βρίσκονται κάτω από τα πίσω καθίσματα επιτρέπουν την πλήρη αξιοποίηση του χώρου αποσκευών, ο οποίος παρέχει πρόσθετη ευελιξία χάρη στα διαιρούμενα 60/40 και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα.

Το 2019 Honda Insight θα περιλαμβάνει το Honda LaneWatch™ από το EX και πάνω και τις τεχνολογίες προηγμένης ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing™ στάνταρ, συμπεριλαμβανομένων των Collision Mitigation Braking System™ (CMBS™), Lane Departure Warning, Road Departure Mitigation, Adaptive Cruise Control με Low-Speed Follow και της νέας λειτουργίας Traffic Sign Recognition.

Το Insight θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στο Greensburg, Indiana, με εξαρτήματα από την εγχώρια ή τις παγκόσμιες αγορές. Αναμένεται μέσα στο 2018, και θα είναι το πέμπτο ηλεκτρικό μοντέλο που παρουσιάζει η Honda από πέρσι, πλαισιώνοντας τη σειρά Clarity (Clarity Fuel Cell, Clarity Electric και Clarity Plug-in Hybrid) και το νέο 2018 Accord Hybrid, που έφτασε στα καταστήματα των Αμερικανών εμπόρων, νωρίτερα φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ