Ανανέωση για το Honda HR-V

Ανανέωση για το Honda HR-V

Η ιαπωνική εταιρεία έκανε στο subcompact SUV της, τις απαραίτητες αναβαθμίσεις και τώρα το προσφέρει μεταξύ άλλων με καινοτόμο εσωτερικό και απαλά υλικά.

Στην ανανέωση του HR-V προχώρησε η Honda. Το αυτοκίνητο έχει σπορ σχεδιασμό με πολλές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό και τα υλικά του, ενώ παρέχεται και μια πλούσια γκάμα προηγμένων τεχνολογιών. Το HR-V προσφέρει τους χώρους ενός MPV, αλλά και μια οικονομική γκάμα κινητήρων.

Χάρη στη φιλοσοφία Solid Wing Face της εταιρείας, το παρουσιαστικό του HR-V συνδυάζεται με τον συμπαγή σχεδιασμό και την αυτοπεποίθηση, ασφάλεια και χρηστικότητα που αποπνέει.

Εντός θαλάμου επιβατών, οι χώροι είναι μεγάλοι, λόγω και του καινοτόμου συστήματος της Honda, Magic Seat, ενώ η παρουσία των υψηλής ποιότητας μαλακών υλικών, ελκύει περισσότερο τον υποψήφιο αγοραστή, που μένει ικανοποιημένος από την πρακτικότητα, τη λεπτομέρεια και το σπορ ύφος της καμπίνας.

Από πλευράς κινητήρων, στην γκάμα περιλαμβάνονται ο 1,5λιτρος i-VTEC και ο ίδιας χωρητικότητας VTEC turbo, αμφότεροι βενζίνης. Ο 1,6 λίτρων i-DTEC diesel διατίθεται σε ορισμένες αγορές, ενώ όλα τα μοτέρ συνεργάζονται με το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο στον βασικό εξοπλισμό. Αυτοί της βενζίνης, μπορούν να διατεθούν με το αυτόματο CVT.

Πηγή: Honda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ