Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τρία ηλεκτρικά οχήματα από την Jaguar Land Rover

Η εταιρεία σκοπεύει από το 2020 να κάνει το επόμενο βήμα προς τον εξηλεκτρισμό, παρουσιάζοντας μια γκάμα από τρία ηλεκτρικά οχήματα.

Τρία ηλεκτρικά οχήματα από την Jaguar Land Rover | to10.gr

Προς τον εξηλεκτρισμό βαδίζει η Jaguar Land Rover, η οποία ανακοίνωσε πως το 2020 θα προχωρήσει στη διάθεση τριών ηλεκτρικών μοντέλων. Το πρώτο θα είναι το πολυτελές saloon, XJ. Αντικαθιστά στην ουσία την προηγούμενη συμβατική γενιά και θα διαθέτει όλα τα στοιχεία που ξεχώρισαν στην προηγούμενη, όπως όμορφο σχεδιασμό, απόδοση και πολυτέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υπεύθυνη ομάδα για την κατασκευή, είναι η ίδια που επιμελήθηκε την αντίστοιχη του πρώτου premium ηλεκτρικού SUV στον κόσμο και 2019 World Car of the Year, της Jaguar I-Pace.

Τον Ιανουάριο, η εταιρεία ανέφερε πως οι γραμμές συναρμολόγησης μπαταριών και Electric Drive Unit (EDU) μετακομίζουν στα Μίντλαντς και πως από το 2020, το νέο εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών, θα είναι πλήρως επιχειρησιακό.

Ως εκ τούτου, μαζί με τη μονάδα παραγωγής κινητήρων στο Γουλβερχάμπτον, θα είναι υπεύθυνες για τον εξηλεκτρισμό της φίρμας.

Πηγή: Jaguar Land Rover