Ford Tourneo Custom Plug-In Hybrid

Ford Tourneo Custom Plug-In Hybrid

Το 8έσιο μοντέλο προσφέρει μεγάλους χώρους στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να κινηθούν οικονομικά, χάρη στη χρήση της ηλεκτρικής κίνησης.

Με το Tourneo Custom Plug-In Hybrid η Ford προσφέρει άπλετους χώρους στους επιβάτες. Είναι 8έσιας διάταξης, λανσάρεται στην έκδοση Titanium, με την ηλεκτρική του αυτονομία να φτάνει τα 53 χιλιόμετρα. Ο κινητήρας είναι 2λιτρος EcoBlue diesel και η καινοτομία έρχεται στις δύο πίσω σειρές καθισμάτων, όπου η μία μπορεί να είναι αντικριστά με την άλλη ή κανονικά, κοιτώντας όλες μπροστά.

Δοκιμάστηκε για τους επιβάτες

Προκειμένου να το διαθέσει στην αγορά, η Ford έκανε πάρα πολλές δοκιμές στο Λονδίνο, αποδεικνύοντας πως η ηλεκτροκίνηση είναι πιο πρακτική και φιλική προς το περιβάλλον. Ένας στόλος από 20 πρωτότυπα Plug-In Hybrid κάλυψαν πάνω από 240.000 χιλιόμετρα, με το 75% των διαδρομών να ολοκληρώνεται στο κεντρικό Λονδίνο και το 49% στα προάστιά του, αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Αποδείχτηκε πως μειώθηκαν αισθητά οι εκπομπές ρύπων, με τον συμβατικό κινητήρα να αναλαμβάνει δράση όποτε χρειάζεται.

Παρόμοιες δοκιμές θα γίνουν σε Κολονία και Βαλένθια, συλλέγοντας πληροφορίες, προκειμένου να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, καθώς κάθε αγορά, είναι διαφορετική.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ