Cupra Ateca Limited Edition

Cupra Ateca Limited Edition

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.999 μονάδες και οι προπαραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω διαδικτύου, έξι εβδομάδες πριν το λανσάρισμα.

Το Ateca Limited Edition παρουσιάζει η Cupra, με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από το ολόγραμμα της εταιρείας, την ανθρακονημάτινη οροφή, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και από τις αποχρώσεις Graphene Grey, Energy Blue και Rodium Grey. Επιπροσθέτως, το όχημα διαθέτει τροχούς 20 ιντσών από κράμα χαλκού, στους οποίους φιλοξενούνται τα 18 ιντσών φρένα της Brembo.

Εντός καμπίνας, το Ateca Limited Edition διακρίνεται στους τομείς της εμφάνισης, της τακτικότητας, της άνεσης και του εκμοντερνισμού. Εντοπίζεται ανθρακόνημα, ενώ τα μπάκετ σπορ καθίσματα με Petrol Blue Alcantara, «δένουν» όμορφα με τα πίσω καθίσματα και τις ταπετσαρίες. Το περίβλημα του εξαερισμού και της κεντρικής κονσόλας είναι μαύρο, ενώ κράμα ανθρακονήματος εμπλουτίζει το ταμπλό και τα χειριστήρια του κλιματισμού. Ξεχωριστά είναι τα ταπέτα Cupra, με διάφορες λεπτομέρειες.

Ο κινητήρας είναι ένας προηγμένος 2λιτρος TSI, turbo, βενζίνης. Αποδίδει 300 ίππους με 400Nm ροπή, ικανός να επιταχύνει το όχημα έως τα 100 χ.α.ω. σε 4,9δλ. Η τελική ανέρχεται στα 247.

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με σύστημα 4Drive, 7τάχυτο δίδισκο κιβώτιο DSG και σύστημα διεύθυνσης που επιτρέπει στον οδηγό να αισθανθεί σίγουρος σε κάθε περίπτωση. Το σύστημα εξαγωγής είναι της Akrapovic και ζυγίζει επτά κιλά λιγότερο.

Πηγή: Cupra

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ