Aston Martin Wings Series

Aston Martin Wings Series

Η εταιρεία αποκάλυψε την έκδοση Wings Series, που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία της μάρκας που έχουν σχέση με την αεροπλοΐα.

Η Aston Martin έχει μια μακρά και υπερήφανη σχέση με την αεροπορία και ειδικότερα με τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF). Τρεις από τις τέσσερις εγκαταστάσεις κατασκευής του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται σε πρώην σταθμούς της RAF στις περιοχές Γκέιντον, Γουέλσμπουρν και Σεντ Έιθαν, όπου κατασκευάστηκε μια υπερσύγχρονη μονάδα εντός της πρώην MOD Super Hangars.

Αυτή η κληρονομιά και η ισχυρή σύνδεση με τη RAF οδήγησαν την Aston Martin να συγκεντρώσει τα αεροπορικά έργα της κάτω από το Aston Martin Wings, ένα πρόγραμμα που θα αποκαλυφθεί τα επόμενα χρόνια.

Η έμπνευση για την Aston Martin Wings αποτέλεσε η έκδοση Aston Martin Vanquish S Red Arrows. Τα ειδικά αυτά αυτοκίνητα περιείχαν μερικά στοιχεία που συνδέονται άμεσα με το αεροσκάφος Red Arrows Hawk.

Ένα άλλο πρότζεκτ ήταν η V8 Vantage S Blades Edition, που πήρε το όνομά της από τη γνωστή βρετανική ομάδα αεροβατικών.

Κατά τη διάρκεια των δύο παγκόσμιων πολέμων, τα εργοστάσια της Aston Martin κλήθηκαν να κατασκευάσουν εξαρτήματα αεροσκαφών, πιο γνωστά για το Spitfire και το Mosquito στον Β’ παγκόσμιο. Αξίζει να τονιστεί πως οκτώ V12 Vantage S Spitfire 80, φέρουν το έμβλημα του Spitfire, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν.

Πηγή: Aston Martin

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ