Στο Λος Άντζελες το νέο Nissan Sentra

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από το στιλ, τη φινέτσα, τη συνδεσιμότητα, καθώς και από το ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας.


Στο Λος Άντζελες το νέο Nissan Sentra | to10.gr

Την παραμονή του φετινού Σαλονιού Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2019, η Nissan παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Nissan Sentra 2020. Το μοντέλο είναι ένα όμορφο compact sedan με κορυφαίους χώρους στην κατηγορία του, όπως και με στάνταρτ το  Safety Shield 360. Το Sentra ολοκληρώνει την επανασχεδιασμένη γκάμα sedan της Nissan, ακολουθώντας τις σημαντικές αλλαγές των Versa, Altima και Maxima τα τελευταία δύο χρόνια.

Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα…

Η όγδοη γενιά του Sentra είναι χτισμένη σε μια νέα πλατφόρμα που προσφέρει πολύ βελτιωμένες αναλογίες, χαμηλωμένο και φαρδύτερο κατά πέντε εκατοστά περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Παράλληλα, το εξωτερικό ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Nissan που συναντάται και στα άλλα sedan της.

Στο εσωτερικό, η ολοκαίνουργια καμπίνα του Sentra είναι πιο εκλεπτυσμένη και πολυτελής, δημιουργώντας μια εμπειρία υψηλής ποιότητας για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Το Sentra 2020 διαθέτει έναν νέο, οικονομικό σε κατανάλωση και συνάμα αποδοτικό 4κύλινδρο κινητήρα δύο λίτρων, ονομαστικής ισχύος 149 ίππων και με ροπή 197Nm, μεγέθη αυξημένα κατά 20% και 16% αντίστοιχα, σε σχέση με τον κινητήρα 1,8 λίτρων της προηγούμενης γενιάς.

Πηγή: Nissan

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ