MVP o Tραϊανός Δέλλας!

MVP o Tραϊανός Δέλλας!

Η αρχοντιά του Τραϊνού καθιστά εύκολη, αλλά κι επιβεβλημένη την απόφαση μας να τον χρίσουμε «ΜVP» προπονητή της 18ης αγωνιστικής.

Πολλά τα σημαντικά στο αγωνιστικό διήμερο, με την παραδοσιακή «Αθλητική Κυριακή» να κρίνει, ότι «πρωτοσέλιδο θέμα» ήταν το Λεβαδειακός- Παναθηναϊκός 3-2 και όχι το Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-1

 ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ  ο διευθυντικά υπεύθυνος της εκπομπής  της ΕΤ1 να περίμενε, πως ο απεσταλμένος ρεπόρτερ «θα έβγαζε λαυράκι» περί τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Κι αυτό, γιατί ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έκανε δηλώσεις, μετά το ματς, ενώ στην Συνέντευξη Τύπου τον εκπροσώπησε ο Σπύρος Μαραγκός. Όμως, από το ρεπορτάζ δεν βγήκε ουσία, ο δε βοηθός του Εβρίτη προπονητή  αιτιολόγησε την απουσία, ως επακόλουθο του εκνευρισμού του.

 «ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ» η εικόνα, από την τηλεοπτική μετάδοση, με τον Ουζουνίδη καθισμένο στον πάγκο  και να έχει σκύψει το κεφάλι του, ενώ  τα γκολ, που είχαν σημειωθεί, ήταν μεν «πράσινα», αλλά λιβαδειώτικα. Ότι ακολούθησαν δύο «τρίφυλλα» δεν άλλαξαν σκέψεις και συναισθήματα του Μαρίνου, που προφανώς αντί για τα λόγια προτίμησε την πράξη, για «να πιέσει», κατά τις επόμενες ημέρες,  από τους παίκτες του , ως τους ορατούς και (κυρίως) αόρατους παράγοντες.

 ΑΝ ΔΕΝ υπήρχε αυτή η πράγματι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση με τον Ουζουνίδη, ο προπονητής, για τον οποίο η «Αθλητική Κυριακή» έπρεπε να ξεκινούσε και να έριχνε το βάρος της  ήταν ο Τραϊανός Δέλλας!

 ΤΟ ΑΞΙΖΕ ο «Κολοσσός», γιατί δεν μπορούσε να ονειρευόταν καλύτερη επιστροφή στους «πάγκους». Με τη μπάλα να του κάνει όλα τα κέφια και να του δίνει την τεράστια χαρά της πρώτης νίκης του, ως προπονητής του Παναιτωλικού. Της ομάδας, που …εξ αιτίας της είχε λυθεί η συνεργασία του με τον  Ατρόμητο, μετά από ήττα (με 2-0)  από τα «καναρίνια», στο Περιστέρι. Ο Τραϊανός «πήρε ρεβάνς», για λογαριασμό του εαυτού του και με τις δύο τελευταίες ομάδες του  να αλλάζουν συναισθήματα! Από τα εκπληκτικά, που επιφυλάσσει το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός, με τον περσινό Δέλλα στην εντελώς αντίθετη θέση από την εφετινή!

 ΓΙΑ ΤΟΝ Δέλλα η δική μας σημερινή προτίμηση, γιατί με το νικηφόρο ξεκίνημα του στον Παναιτωλικό  ενισχύθηκε, στηρίχτηκε , το κείμενο, που είχαμε, από to10.gr με το που έγινε γνωστή,  η συμφωνία  του με την ΠΑΕ του Αγρινίου. Είχαμε σημειώσει, ότι ο Δέλλας, με την επανενεργοποίηση του, προστίθεται στους γηγενείς «φρουρούς των Θερμοπυλών»! Όπως είναι κάτι το απόλυτα αναγκαίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή να βρίσκονται στους πάγκους  τεχνικοί με τις δικές μας ρίζες.

 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ  με κατηγορηματικό τόνο , ότι ο Δέλλας  ή οποιοσδήποτε άλλος ΄Ελληνα προπονητής, με καταγραμμένη διαδρομή (ανεξάρτητα χρονικής  διαδρομής και μήκους) θα ήταν πολύ καλύτερα , αν αντικαθιστούσε τον Σκίμπε (χρεωμένο, μαζί  με τον Κώστα Τσάνα, τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Μουντιάλ της Ρωσίας), στο τεχνικό τιμόνι της Εθνικής. Για γνωστούς λόγους  και …γνωστοί κύκλοι είχαν προαποφασίσει ευνοϊκά για τον Γερμανό. Με την άδικη αντιμετώπιση της υποψηφιότητας του Τραϊανού  οι κύριοι της Ομοσπονδίας  έπληξαν γενικότερα την οικογένεια των Ελλήνων προπονητών και όχι μόνο τον συγκεκριμένο Βορειοελλαδίτη.

 Ο ΟΠΟΙΟΣ Βορειοελλαδίτης απέδειξε και πόσο ποιοτικός άνθρωπος είναι και τι ήθος  διαθέτει , όταν μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι δήλωσε , πως η νίκη ήταν επίτευγμα των ποδοσφαιριστών. Ο δε ίδιος, πως  αφιερώνει το αποτέλεσμα στον προκάτοχο του, στο Μάκη Χάβο.

 ΚΑΙ ΑΥΤΗ η αρχοντιά του Τραϊνού καθιστά ακόμη πιο εύκολη, αλλά κι επιβεβλημένη την απόφαση μας να τον χρίσουμε «ΜVP» προπονητή της 18ης αγωνιστικής. Στον τομέα του  πρώτος ο «Κολοσσός», ενώ για την  πολύ σπουδαία νίκη των «καναρινιών» τα αγωνιστικά εύσημα στον 31χρονο Δημήτρη Κυριακίδη, που απέκρουσε, στην αριστερή γωνία της εστίας του, και το πέναλτι, που  εκτέλεσε ο «πολύς» Ουάρντα. Ισάξιο γεγονός, με την απόκρουση του Κυριακίδη το περίφημο γκολ από τον 23χρονο Βραζιλιάνο, Φάρλεϊ Ρόσο. Γκολ από τα πολύ-πολύ όμορφα, όπως και του 24χρονου Ηρακλή Γαρουφαλιά, κατά την προσωρινή ισοφάριση του ΠΑΣ, εναντίον της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ