ΠΑΟΚ : Τελειώστε με το… σεντόνι

ΠΑΟΚ : Τελειώστε με το… σεντόνι

Με πάθος και αποφασιστικότητα, ο ΠΑΟΚ, θέλει σήμερα το διπλό απέναντι στην ΑΕΚ για να κλειδώσει τη δεύτερη θέση. Σε πρώτο πλάνο για την διοίκηση του Δικεφάλου από βδομάδα οι πωλήσεις παικτών.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη που σημείωσε απέναντι στον Ολυμπιακό, απέκτησε σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Για να σφραγίσει όμως το δεύτερο εισιτήριο θα πρέπει το ποδοσφαιρικό τμήμα να τα δώσει… όλα στον «τελικό» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στους Ερυθρόλευκους έπαιξε για τη νίκη και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης όταν οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα, έβγαλαν πάθος και αγωνιστικότητα. Αυτό πρέπει να κάνουν και απέναντι στην ΑΕΚ, βγάζοντας από το μυαλό τους δεύτερες σκέψεις.

Οι Ασπρόμαυροι σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, για τη νίκη και την ισοπαλία. Η ήττα θα είναι καταστροφή και τους Θεσσαλονικείς, γιατί πολύ απλά θα φτάσουν στο σημείο να εξαρτώνται από άλλες ομάδες και αυτό κανείς δεν θέλει στην Τούμπα. Σ’ αυτή την περίπτωση ο Δικέφαλος θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει αν η μπίλια καθίσει πάνω του. Την τελευταία αγωνιστική των play off ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην Τούμπα, ενώ η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα προετοιμάζεται για την μεταξύ τους αναμέτρηση για τον θεσμό του κυπέλλου.

Όσον αφορά το πώς θα παίξει απόψε το βράδυ κόντρα στους Κιτρινόμαυρους, η απουσία του Ελ Καντουρί είναι ένα πλήγμα για τον Αμπελ Φερέιρα με τον Εσίτι να ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού. Επίσης ο Ίνγκασον δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα και αυτό σημαίνει πως ο Μιχάι θα ξεκινήσει βασικός. Αυτές θα είναι οι δυο αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενώ το σύστημα θα παραμείνει το ίδιο. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Μιχάι τριάδα στα στόπερ. Μπροστά τους θα είναι ο Μαουρίσιο με τον Εσίτι. Στον άξονα Μπίσεσβαρ ενώ ο Ροντρίγκο ο δεξιά και ο Γιαννούλης αριστερά θα καλύψουν τις γραμμές. Μπροστά ο Ακπομ με τον Τζόλη.

Το πρωτάθλημα τελειώνει, κάνει που σημαίνει πως από την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Εκτός από μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, θα έχουμε και πωλήσεις λόγω FFP. Στο κάδρο βρίσκονται για την ώρα δύο, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί και τρίτος ποδοσφαιριστής. Τα ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο είναι Ακπομ, Γιαννούλης συν τον Λημνιός.

Στην Τούμπα έχουν κοστολογήσει τους παίκτες και είναι συγκεκριμένες οι απαιτήσεις με τις οποίες μπορεί ο ΠΑΟΚ να πει το ναι σε συγκεκριμένες προτάσεις. Για τον Άγγλο επιθετικό ψάχνουν ένα ποσό περίπου στα 4 εκατ. ευρώ, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Όσο για τον Γιαννούλη είναι γνωστό ότι η Σεντ Ετιέν τον παρακολουθεί στενά και θα φανεί αν επανέλθει με νέα πρόταση οικονομικά βελτιωμένη. Τέλος όσον αφορά τον Λημνιό,ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός, αρκεί να έρθει η πρόταση που θα φέρει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ