Τα «χρωστούμενα» θα επιστραφούν σε άλλα επιχειρηματικά πεδία;

Τα «χρωστούμενα» θα επιστραφούν σε άλλα επιχειρηματικά πεδία;

Τώρα, στη συμμαχία κατά του Ολυμπιακού, το πάνω χέρι έχει καθαρά η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισανίδης. Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης “πάνε για μία”. Οφείλουν κι όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρωστούμενα. Να ξεχρεώσουν.

Μόλις η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να μην κάνει ένσταση στον ΠΑΟΚ για τα μη θεωρημένα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών του, άρχισαν οι υποθέσεις. Πρώτη από όλες τι θα έκανε, αν στη θέση του ΠΑΟΚ ήταν ο Ολυμπιακός.

Το πιο εύκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να κάνεις δίκες προθέσεων και να υποθέτεις. Δεν κοστίζει. Η απόφαση που πηρε η ΑΕΚ κόστισε. Κόστισε την προοπτική να διεκδικηθούν είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Με την απόφαση που πάρθηκε απεμπολήθηκε αυτή η δυνατότητα. Κι όχι μόνο αυτό . Παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΚ. Η απόφαση δίχασε τον κόσμο της ΑΕΚ.Διάβασα κείμενα, αναρτήσεις και μίλησα με πολλούς που διαφωνούσαν με την απόφαση. Λίγους βρήκα να συμφωνούν. Εχω την εντύπωση πως είναι νωρίς να μιλήσουμε για τις συνέπειες της συγκεκριμένης απόφασης που πήρε η ΑΕΚ. Ενα είναι σίγουρο.

Οι οπαδοί της ομάδας θα την συνεκτιμούν κάθε φορά σε συνάρτηση με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν και με τα αποτέλέσματα που θα φέρνει στο εξής η Ενωση. Υποθέτω ότι το γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Μελισανίδης που την πήρε. Πριν από τους οπαδούς της ΑΕΚ,υπάρχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αυτοί που δυο χρόνια τώρα “χάρτινη” πρωταθλήτρια την ανέβασαν, “χάρτινη” πρωταθλήτρια της κατέβαζαν.

Τώρα, η … χάρτινη πρωταθλήτρια τους έδωσε το φιλί της ζωής. Τους τράβηξε από την χλεύη και το Γιουρόπα Λιγκ και τους έστειλε πάλι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι γνωστό πως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μάζι με τον Παναθηναϊκό που… μπαινοβγαίνει έχευν συμμαχήσει. Η συμμαχία τους είναι θεωρητικά για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην πράξη ήταν και παραμένει ένας συνασπισμός κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τώρα, στη συμμαχία αυτή το πάνω χέρι έχει καθαρά η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισανίδης. Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης “πάνε για μία”.

Οφείλουν κι όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρωστούμενα. Να ξεχρεώσουν. Στο εξής η ΑΕΚ παίρνει κεφάλι. Αν υπάρξουν λάφυρα στη μάχη κατά του Ολυμπιακού είναι η ΑΕΚ που θα πρέπει να πάρει τη μερίδα του λέοντος. Ολα αυτά όμως, έχουν να κάνουν με τα πόστα. Γιατί μέσα στο γήπεδο πρέπει να έχεις και ομάδα. Εδώ ο Ιβάν Σαββίδης με την προσφορά που του έγινε από την ΑΕΚ, έχει σαφές προβάδισμα.

Μπορεί να ξοδέψει ελπίζοντας ότι υπάρχει τρόπος να τα πάρει πίσω. Ο Μελισανίδης θα πρέπει να ξοδέψει περισσότερα και με λίγες ελπίδες να τα πάρει πίσω. Κι αν στο επόμενο πρωτάθλημα βρεθεί πάλι τρίτος οι οπαδοί δεν θα του το συγχωρήσουν. Και θα είναι πολύ χειρότερα τα πραγματα αν αποδειχτεί πως όσα έχασε στο ποδόσφαιρο -με την απόφαση που πήρε- τα κέρδισε σε άλλα επιχειρηματικά πεδία….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ