Δύο στα τέσσερα είναι πολλά

Δύο στα τέσσερα είναι πολλά

Δεν είναι απαραίτητο να θυμώσεις. Μπορείς και να γελάς με τα σημερινά. Ο τελικός του Κυπέλλου δεν μπορεί να γίνει στις 30/8, αφού στις 29/8 συγκεντρώνεται η Εθνική για τα παιχνίδια με Σλοβενία και Κόσοβο.

Αυτό ήταν λοιπόν. Τελικός ήταν και πάει. Θα μείνουμε όλοι με την εντύπωση του χθεσινού 3-0 ως τελευταία στο ζευγάρι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη.

Τώρα που και πότε;

Μην βιάζεστε. Όταν θα της πουν, θα μας πει και η ΕΠΟ. Πρωτοβουλίες δεν παίρνει ως γνωστόν.

Το έχει αποδείξει τόσες φορές τα τελευταία χρόνια που δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε.

Θα μας πει όταν μπορεί. Αρκεί να την ειδοποιήσουν λίγο νωρίτερα για να είναι προετοιμασμένη. Διότι αυτό το 30 Αυγούστου που διέρρευσε προκαλεί οίκτο. Στις 29 Αυγούστου έχει συγκέντρωση η εθνική ομάδα. Για τα ματς με τη Σλοβενία και το Κόσοβο.

Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να το πει στα παιδιά της ομοσπονδίας να μην γελάνε οι παίκτες (Ολυμπιακού και ΑΕΚ) μαζί τους;

Και με την ευκαιρία: Ο Φύσσας και ο Κωνσταντινίδης είναι ακόμη τεχνικοί διευθυντές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος; Ο Φαν Σίπ το έμαθε ότι μπορεί να γίνει τελικός κυπέλλου μες την προετοιμασία της εθνικής; Ή δεν επιτρέπεται μικρές λεπτομέρειες να χαλάσουν μια τόσο ωραία ιστορία.

Πραγματικά τα σημερινά γεγονότα δεν είναι για να θυμώνεις. Είναι για να γελάς. Δεν συνέβη κάτι διαφορετικό από ότι θα περίμενε κάθε υποψιασμένος παρατηρητής. Τα παιδιά που καλύπτουν με συνέπεια το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, το έλεγαν μέρες. «Ριζούπολη ή πουθενά». Επιβεβαιώθηκαν 100%. Καμία έκπληξη. Δεν υπήρξε ποτέ τρίτη επιλογή, όπως αποδείχθηκε.

Και κάπως έτσι: Ο Ολυμπιακός παίζει στο Europa League. Είναι δεδομένο ότι η ΕΠΟ δεν θα ήθελε να δει τους Ερυθρόλευκους στο final 8 (δεν θέλει να τους βλέπει γενικώς), αλλά θα πρέπει η Εκτελεστικής της Επιτροπή την Δευτέρα να το λάβει και αυτόν υπόψιν. Ως ενδεχόμενο. Η κακιά η ώρα που λένε.

Θα πρέπει να υπολογίσει ότι αν οι Πειραιώτες περάσουν τη Γουλβς, τότε θα «σφραγιστούν» όλες οι πιθανές ημερομηνίες ως τις 21 Αυγούστου. Μην τους φοβάστε όμως. Κάτι θα βρουν. Θα σταυρώσουν τα δάχτυλα το βράδυ της 6ης Αυγούστου εν ανάγκη!

Φυσικά και δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Φυσικά και σκοτίστηκαν για τον τελικό. Τη δουλειά να κάνουν. Α, και βέβαια να βρουν έναν τρόπο να τελέσουν εκλογές. Γιατί η παράταξη της συμμαχίας δεν το έχει ολοκληρώσει το έργο της. Όταν με αυτές τις συνθήκες (ΠΔΕ, Γραμμένος) ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα 2 από τα 4 πρωταθλήματα, είναι προφανές πως χρειάζεται δουλειά. Βελτίωση. Και καλά του ΄17 ήταν ακόμη η αρχή. Το φετινό όμως…

Φυσικά το 2 στα 4 δεν είναι και… 3-0. Αλλά κανένα πρόβλημα δεν λύνεται αν παριστάνεις πως δεν το βλέπεις.

ΥΓ. «Σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μας για τις ως άνω πράξεις και παραλείψεις σας» ήταν οι τελευταίες λέξεις της Ερυθρόλευκης επιστολής σήμερα στην ΕΠΟ. Είναι προφανές. Πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ