Υπάρχει… τεχνογνωσία για το βράδυ της 6ης Αυγούστου!

Υπάρχει… τεχνογνωσία για το βράδυ της 6ης Αυγούστου!

Από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή, τους παίκτες και κάθε οπαδό, υπάρχει η πίστη ότι ήρθε η ώρα για μια ακόμα σπουδαία υπέρβαση. Όλα ξεκινούν από εκεί πριν καταλήξουν στα πόδια των παικτών… 

Ο Ολυμπιακός θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ανατρέψει την αδιανόητη απόφαση της ΕΠΟ που όρισε τον τελικό στις 30 Αυγούστου. Στη συνείδηση των απλών φιλάθλων έχει ήδη εντυπωθεί πως πρόκειται για μια απόφαση με σκοπό να διευκολυνθεί  η ΑΕΚ και κυρίως να γίνει μια νέα επίδειξη δύναμης απέναντι του. Το πώς θα χειριστούν η ερυθρόλευκοι αυτό το θέμα αφορά την διοίκησή τους. Το πώς θα καλυφθεί το αγωνιστικό κενό ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις 6 Αυγούστου στο «Μολινό» είναι θέμα που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. 

Εδώ μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ιστορία του ολυμπιακού και δεν υπάρχουν περιθώρια για αποπροσανατολισμούς. Υπάρχει στόχος. Δύσκολος στην επίτευξή του αλλά υπάρχει. Όπως υπάρχει και τεχνογνωσία για τέτοια δουλειά. Επί της ουσίας οι παίκτες του Μαρτίνς καλούνται να κάνουν κάτι που μέσα στη χρονιά το έχουν ξανακάνει. Να ανατρέψουν αποτέλεσμα και να πάρουν πρόκριση μέσα στην Αγγλία. Το έκαναν με την πλήρη ευρωπαϊκών εμπειριών Αρσεναλ, γιατί να μη το ξανακάνουν με την Γουλβς που δεν έχει τέτοιες εμπειρίες. 

Τα πράγματα δεν κινούνται ευθύγραμμα. Η Γουλβς είναι εξαιρετική ομάδα που ξέρει να περιφρουρεί αποτελέσματα. Μην περιμένει κανείς ότι θα βγει στο «Μολινό» για να πνίξει τον Ολυμπιακό έχοντας καταφανή αίσθηση ανωτερότητας και υπεροχής. Πρώτον διότι δεν θα το επιτρέψει ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος, ο προπονητής της. Δεύτερο γιατί ο χαρακτήρας των «Λύκων» δεν είναι τέτοιος. Με σφιχτή άμυνα, τρεις στόπερ στην ευθεία και δυο αμυντικούς χαφ, πορεύεται φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ και ειδικεύεται στο να «κλέβει» αποτελέσματα. 

Πρώτα θα περιφρουρήσει και μετά θα επιτεθεί. Το ισόπαλο αποτέλεσμα την διευκολύνει για κάτι τέτοιο. Υποθέτω πως δεν πρόκειται να βρει απέναντί της έναν Ολυμπιακό που θα βγει από την αρχή μπροστά στη λογική του όλα ή τίποτα. Η τακτική των ερυθρόλευκων δεν θα πρέπει να αλλάξει επειδή ενδεχομένως ο προπονητής της Γουλβς θα παίξει επιφυλακτικά.

Το θέμα είναι να φτάσει ο Ολυμπιακός στις 6 Αυγούστου με ζεστές τις μηχανές και χωρίς κάποιο απρόοπτο τραυματισμού. Η απουσία του Σεμέδο είναι ήδη ένα μεγάλο πλήγμα που δημιουργεί ανισορροπίες στην άμυνά του. Ταυτόχρονα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Σισέ να επανέλθει στις σπουδαίες εμφανίσεις αποβάλλοντας τις επιπολαιότητες που συχνά χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του. Από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή τους παίκτες και κάθε οπαδό υπάρχει η πίστη ότι ήρθε η ώρα για μια ακόμα σπουδαία υπέρβαση. Όλα ξεκινούν από εκεί πριν καταλήξουν στα πόδια των παικτών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ