Η περίπτωση Εμμανουηλίδη θα δείξει τι θέλει να κάνει

Η περίπτωση Εμμανουηλίδη θα δείξει τι θέλει να κάνει

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόταση για ένα ταλέντο που δεν πρέπει να χάσει. Η αντιμετώπιση στον μικρό θα δείξει τι θέλουν να κάνουν Ρόκα και Πογιατος.

Ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του πρόταση για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες to10.gr ο Ρόκα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μιας και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο της παραχώρησης του νεαρού. Σκέφτεται πως σε 1-2 χρόνια και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του μπορεί να τον δώσει με πολλά περισσότερα. Δεν έχει άδικο.

Αν ήταν στο χέρι του Ρόκα; Πιθανότατα ο Ισπανός θα είχε στείλει ήδη σε άλλες πολιτείες τον μικρό. Στο πλαίσιο του «μια ομάδα για να εξελίσσεται πρέπει και να πουλάει» που είχε πει στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου.

Η περίπτωση Εμμανουηλίδη θα δείξει τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους Ρόκα και Πογιατος για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πράγματι διάθεση να αξιοποιηθεί το ελληνικό στοιχείο του Παναθηναϊκού ή θα συνεχίσουν να θυμίζουν προγραμματικές δηλώσεις πολιτικών εκείνες οι κουβέντες του Ισπανού τεχνικού διευθυντή όταν παρουσιάστηκε; Διότι μέχρι σήμερα οι μεταγραφές είναι ξένοι παίκτες. Και σε θέσεις που «καίνε» τους Έλληνες.

Ο Μπουζουκης θα ψάχνει θέση και δεν ξεκινάει από την pole position, όπως θα έπρεπε. Ο Εμμανουηλίδης θα κριθεί στην προετοιμασία. Ο Αποστολακης έφυγε, ο Βαγιαννιδης έφυγε, ο Δωνης έφυγε. Οι Έλληνες μειώνονται σημαντικά.

Αν όλο αυτό το πλάνο κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή, χαλάλι. Ας γίνει ξανά σοβαρός διεκδικητής και μικρή σημασία θα έχει αν θα το πετύχει με ξένους ή με Έλληνες.

Αν όμως ο «Ίβηρας» Παναθηναϊκός τερματίσει 20 βαθμούς μακριά από την κορυφή, τότε δεν βλέπω κάποιο νόημα σε όλο αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ