Ερωτηματικό ο ΠΑΟΚ και όχι η Μπεσίκτας

Ερωτηματικό ο ΠΑΟΚ και όχι η Μπεσίκτας

Στο τελευταίο φιλικό ο ΠΑΟΚ, δεν έθελξε με την απόδοσή του, το αντίθετο μάλιστα προβλημάτισε για την κατάσταση στη οποία βρίσκεται τώρα, αλλά και θα βρίσκεται σε 15 βράδια. Η ομάδα, φωνάζει, ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση για να μπορέσει όχι μόνο να περάσει την Μπεσίκτας, αλλά και για να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Από τις τρεις υποψήφιες ομάδες, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (Ραπίντ Βιέννης, Βικτόρια Πλζεν και Μπεσίκτας), στον ΠΑΟΚ, «έκατσε» ο πιο δυνατός αντίπαλος που θα μπορούσε να βρει μπροστά του. Οι «ασπρόμαυροι» της Κωνσταντινούπολης δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που «κάλπαζε» στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Στην Μπεσίκτας έχουν ξεκινήσει μια σειρά από αλλαγές στο ρόστερ τους, ενώ η κατρακύλα της Λίρας δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια για μεταγραφές από το πάνω ράφι. Αυτό όμως έχει μικρή σημασία για το τι συμβαίνει τους γείτονες. Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚτσή είναι τι κάνει η δική του ομάδα και σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Η εικόνα του Δικεφάλου στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τον Βόλο, δε διέφερε σε τίποτα απ’ αυτή που όλοι μας είδαμε στα Play offs. Ο ΠΑΟΚ, ήταν κακός χωρίς να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως μέχρι στιγμής δεν είδαμε κάτι καινούργιο στην ομάδα. Έναν συνδυασμό, μια δουλεμένη φάση στην προπόνηση. Για πολλοστή φορά φάνηκε πως το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα είναι οι παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο. Η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στον Σβάμπ, αλλά και στον Νίκα Νινούα, που ακόμα δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα συμβάλουν τα μέγιστα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

Το βάρος πρέπει να πέσει για τις επόμενες ημέρες σε δύο τομείς. Ο Αμπέλ Φερέιρα θα πρέπει να περάσει πλέον στη στοχευμένη προετοιμασία και φυσικά να υπάρξει άμεση μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και όχι μεσοβέζικές λύσεις που ακούγονται στην Τούμπα: «αν περάσουμε την Μπεσίκτας θα έρθουν παίκτες». Τεχνικός διευθυντής και προπονητής έχουν συμφωνήσει ότι η ομάδα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα και το ερώτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει να ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή.

Αν γίνει μεταγραφή επιθετικού, θα γίνει μόνο αν πουληθεί ο Τσούμπα Άκπομ. Από την στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο καθώς η Μπεσίκτας που ενδιαφέρεται για τον Άγγλο επιθετικό είναι η αντίπαλος του Δικέφαλου. Είναι κομματάκι δύσκολα να γίνει τώρα αυτή η μετακίνηση. Σωστά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για νέο γύρο διαπραγματεύσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπεσικτάς μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Άρα ο Δικέφαλος θα πάει στο κρίσιμο παιχνίδι με δίδυμο τους Σβιντέρσκι και Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ