Ο εξτρέμ είναι που εξακολουθεί να της λείπει…

Ο εξτρέμ είναι που εξακολουθεί να της λείπει…

Η ΑΕΚ με τον Βράνιες και τον Ινσούα δεν αλλάζει επίπεδο. Απλά επανέρχεται στα γνωστά της στάνταρ. Με τον καλό εξτρέμ μπορεί να αλλάξει.

Είναι πολλοί οι οπαδοί της ΑΕΚ που δυσανασχέτησαν με την επιστροφή στον Ινσούα. Τους ‘χαλάει’ που η ομάδα τους πρώτα πήρε απόφαση να μην ασχοληθεί άλλο και μόλις ο Ινσούα κατάλαβε ότι δεν θα βρει καλύτερα άνοιξε τις αγκάλες της για να τον υποδεχτεί. Προφανώς δεν εξέλαβαν εκείνη την κίνηση της διοίκησης ως ένα διαπραγματευτικό τέχνασμα προκειμένου να πείσουν τον παίκτη να υπογράψει. Ο αργεντινός με τον μάνατζερ αδερφό του, φαίνεται πως το έψαξαν και δεν βρήκαν κάπου καλύτερα. Έτσι στράφηκαν πάλι προς την Ένωση και βρήκαν ανοικτή την πόρτα. Όπως θα την βρει κι ο Βράνιες αν απεμπλακεί από την Αντερλεχτ.

Νομίζω ότι η αντίδραση των οπαδών στο θέμα του Ινσούα είναι υπερβολική. Η ομάδα τους ετοιμάζεται να πάρει πίσω παίκτη που η ίδια έχει διώξει δυο φορές γιατί να έχει πρόβλημα να πάρει κάποιον που απλά διέρρευσε ότι σταματά να διαπραγματεύεται μαζί του. Κι η αλήθεια είναι πως ο Ινσούα συνθέτει με τον Λόπες ένα αξιόπιστο δίδυμο αριστερών μπακ. Το σημειώνω αυτό γιατί ο Ινσούα που έρχεται είναι καλύτερος από τον Χουλτ που έφυγε. Υπάρχει κέρδος λοιπόν. Όπως κέρδος αγωνιστικό θα είναι αν έρθει ο Βράνιες ελεύθερος και με συμβόλαιο γύρω στα πεντακόσια χιλιάρικα, μπορεί και παρακάτω. Μπορεί  να μπαίνει μια… χειροβομβίδα στα αποδυτήρια αλλά για την αξία του εριστικού Βόσνιου δεν γίνεται λόγος.

Στην προκειμένη περίπτωση οι φίλοι της ΑΕΚ θα είχαν δίκιο να ανησυχούν σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση και ειδικά στα εξτρέμ. Εδώ και ένα εξάμηνο που διαπιστώθηκε ότι ο Ντάνι Βέρντε είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων η ΑΕΚ υποτίθεται πως ψάχνει για ένα εξτρέμ διεμβολιστή που να πατάει περιοχή και να σκοράρει. Ακόμα δεν τον έχει βρει κι αν τον έχει εντοπίσει δεν έχει καταφέρει να τον κλείσει. Εδώ το πρόβλημα είναι σημαντικό. Η ΑΕΚ με τον Βράνιες και τον Ινσούα δεν αλλάζει επίπεδο. Απλά επανέρχεται στα γνωστά της στάνταρ. Με τον καλό εξτρέμ μπορεί να αλλάξει.

Οι οπαδοί της Ένωσης αντιλαμβάνονται την δυστοκία κι είναι σε θέση να την συνδυάσουν με την διάθεση της διοίκησης να πάει κι αυτή τη χρονιά χωρίς να ανοίξει το πορτοφόλι. Χωρίς -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να είναι διατεθειμένη να ξοδέψει από εκείνα που πήρε για τον Μπάρκα ώστε να φέρει παίκτη αξίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλα αυτά μέχρι τώρα γιατί το ψάξιμο του Ιβιτς μπορεί να φέρει κάτι πολύ καλό. Όπως ήρθε πέρυσι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Είναι όμως σαφές από τον τρόπο που κινείται συνολικά η ΑΕΚ ότι ο πρώτος στόχος δεν είναι να καλυφθεί η απόσταση που τη χωρίζει από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ με μεταγραφές πολυδάπανες. Κ ο άλλος τρόπος περνάει μέσα από μεγάλες δόσεις τύχης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ