Η Μπάγερν διέσυρε και τους άμπαλους στην Ελλάδα

Η Μπάγερν διέσυρε και τους άμπαλους στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ήταν φοβισμένος στο Μόναχο έλεγαν οι άμπαλοι και οι «στημένοι» μετά το 2-0 στο Μόναχο. Τι να σκέφτονται άραγε μετά (και) την 8αρα;

Δύο ματς θυμάμαι να με έχουν κάνει να… βγω από τα ρούχα μου. Το 2-0 στο Μόναχο και το 4-2 στο Λονδίνο. Ο λόγος ίδιος. Η αμπαλοσύνη. Δεν επιδιώκω να το παίξω… προφεσόρ του ποδοσφαίρου. Δεν είμαι άλλωστε. Την γνώμη μου γράφω και την στηρίζω σε γεγονότα. Όταν τότε λοιπόν κατηγορούσαν οι «άμπαλοι» και οι «στημένοι» τον Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό για αυτές τις ήττες.

Επειδή άκουσον-άκουσον έχασε από την Μπάγερν στο Μόναχο και την Τότεναμ στο Λονδίνο. Και άντε οι «στημένοι» ή άκρως αντι-Ολυμπιακοί να το καταλάβω. Η δουλειά τους είναι, η χαρά τους είναι καθώς οι ομάδες τους δεν τους προσφέρουν και πολλές. Ειδικά στην Ευρώπη δεν παίζουν, πώς να βρουν χαρά.

Οι άλλοι όμως είναι το θέμα. Οι άμπαλοι. Γιατί δεν μπορεί να λες και να υποστηρίζεις τέτοια πράγματα. Είσαι αλλού ρε παιδάκι μου, δεν μπορεί.

Και να τα λες και να τα υποστηρίζεις αυτά σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός φαινόταν πως πάει πολύ καλά και πως θα πετύχει τους στόχους του.

Στο Μόναχο λοιπόν ακούγαμε και διαβάζαμε πως ο Ολυμπιακός ήταν φοβισμένος και άτολμος. Γιατί; Γιατί δεν… ξεδιπλώθηκε, δεν έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι την Μπάγερν. Του Μονάχου όχι της Κάτω Ραχούλας. Γιατί λέει δεν έπαιξε επιθετικά για τη νίκη. Και τελικά έχασε με ένα γκολ στο 70΄και ένα στο 90΄, 2-0.

Ήταν «φάντασμα» τότε η Μπάγερν, είχε προβλήματα άλλαξε προπονητή άρα ο Ολυμπιακός έπρεπε να την γλεντήσει στο Μόναχο. Ντροπή σου Πέδρο!

Η ίδια Μπάγερν βεβαίως με τον Φλίκ στον πάγκο της πάει τρένο. Νταμπλ στην Γερμανία για πλάκα και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Α, παρεμπιπτόντως για όποιον λόγω 15Αγουστου είναι αλλού, χθες έπαιξε ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. 8-2 την νίκησε αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα, γιατί θα διαβάσετε από τους… ειδικούς πως δεν ήταν της ίδιας σημασίας τα ματς, δεν ήταν η ίδια ομάδα όταν έπαιξε ο Ολυμπιακός και άλλες τέτοιες γραφικότητες και άμπαλες αναλύσεις.

Ο Ολυμπιακός που έβγαλε την ψυχή της Μπάγερν στο Καραΐσκάκη χάνοντας 3-2 και έχασε 2-0 στο Μόναχο την ώρα που φέτος το… φάντασμα των Βαυαρών εκτός από τον απόλυτο διασυρμό της Μπάρτσα με τα 8 γκολ, έβαλαν 7 στο Λονδίνο στην Τότεναμ, 6 στο Βελιγράδι στον Ερυθρό Αστέρα, 4 στην Τσέλσι και πάει λέγοντας.

Υ.Γ. Μεγάλη υπόθεση η μεταγραφή του Ραφίνια. Όσοι κοιτάτε την ηλικία πιάνεστε κορόιδια. Είπαμε μην είστε άμπαλοι, μην λέμε τα ίδια κάθε φορά. Ο Βαλμπουενά είναι το πρόσφατο παράδειγμα. Το κυριότερο όμως είναι το ποσοστό… ευστοχίας των μεταγραφών επί εποχής Μαρτίνς. Ξέρουν τι κάνουν αυτοί που διέσυραν την… εξυγίανση ως άλλη Μπάγερν απέναντι στην Μπαρτσελόνα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ