Ο Καρέρα που έχει πάρει τις αποφάσεις του και οι δύο που δεν γίνεται να λείπουν!

Ο Καρέρα που έχει πάρει τις αποφάσεις του και οι δύο που δεν γίνεται να λείπουν!

Ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον τελικό κυπέλλου, ενώ Τσιγκρίνσκι και Μάνταλος είναι υπεραπαραίτητοι.

Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή χθες. Η Ένωση έδειξε ανέτοιμη, τα κενά του ρόστερ της φάνηκαν σε απόλυτο βαθμό και αν αναλογιστούμε πως σε μια βδομάδα από τώρα οι Κιτρινόμαυροι έχουν να δώσουν έναν τελικό κυπέλλου, το καμπανάκι πρέπει να χτυπάει από χθες ασταμάτητα!

Ο Δικέφαλος θέλει ακόμα δουλειά, όπως θέλει και ενίσχυση. Στην Ένωση χθες έλειπαν δύο βασικά στόπερ (που ο ένας εξ αυτών θα λείπει έτσι κι αλλιώς την Κυριακή), ένας χαφ που θα οργανώσει το παιχνίδι της (αν ο Μάνταλος φύγει πριν τον τελικό… κλάφτα), αλλά και το βάθος στην επιθετική γραμμή.

Ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον τελικό κυπέλλου. Η ΑΕΚ που θα δούμε την Κυριακή θα παραταχθεί με ένα 3-5-2, που όμως δεν νοείται να σταθεί, αν δεν περιλαμβάνει στην ενδεκάδα τους Τσιγκρίνσκι και Μάνταλο.

Ο Ουκρανός στόπερ είναι υπεραπαραίτητος σε ένα τέτοιο ματς, ενώ είναι σαφές πως ο ρόλος του αρχηγού δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τις υπάρχουσες λύσεις. Η ίδια συνθήκη θα ήταν σε ισχύ ακόμα κι αν ήταν διαθέσιμος ο Σιμάνσκι ή και ο Γαλανόπουλος.

Η ΑΕΚ δεν γίνεται να έχει αντικειμενικές ελπίδες κατάκτησης του κυπέλλου χωρίς τους συγκεκριμένους δύο στην ενδεκάδα της. Χωρίς να εννοούμε φυσικά πως μόνο η παρουσία των Τσιγκρίνσκι και Μάνταλου… αρκεί, για να στεφθεί η Ένωση κυπελλούχος.

Ο Καρέρα και οι παίκτες του έχουν μπροστά τους μια εβδομάδα στην οποία θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και την Κυριακή να δείξουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με χθες. Διότι το ματς της Κυριακής είναι ενδεχομένως η πιο μεγάλη ευκαιρία που έχει παρουσιαστεί στους Κιτρινόμαυρους, τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ